Διαβούλευση Ε.Ε. σχετικά με τις επιπτώσεις του COVID-19 στις επιχειρήσεις. Πείτε μας τη γνώμη σας! - OlaDeka

Διαβούλευση Ε.Ε. σχετικά με τις επιπτώσεις του COVID-19 στις επιχειρήσεις. Πείτε μας τη γνώμη σας!

Η έξαρση και η πανδημία του κορονοϊού (COVID-19) έχουν προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια, οικονομική, επιβράδυνση.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) έχουν πληγεί σοβαρά, η κρίση και οι επιπτώσεις της απειλούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και συχνά οδηγούν σε διαταραχές της αλυσίδας εφοδιασμού.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με το δίκτυο «Enterprise Europe Network»καλεί τις ΜΜΕ στην Ευρώπη να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με τον τρόπο που τους επηρεάζει η πανδημία του κορονοϊού. Ειδικότερα, η έρευνα επικεντρώνεται στις διαταραχές της αλυσίδας εφοδιασμού και το πώς μπορούν να υποστηριχθούν οι ΜΜΕ όσον αφορά την αντιμετώπισή τους. 

Σκοπός αυτής της έρευνας είναι η συλλογή έγκαιρων πληροφοριών, που θα βοηθήσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διαμορφώσει πολιτικές για ανάκαμψη. Πιο συγκεκριμένα, οι απαντήσεις που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν από τη λειτουργία ταχείας ειδοποίησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, όσον αφορά την αλυσίδα εφοδιασμού.

Επιπλέον, οι ΜΜΕ που θα απαντήσουν την έρευνα μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω υποστήριξη από τα υφιστάμενα ευρωπαϊκά δίκτυα υποστήριξης των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της διαβούλευσης το Ευρωπαικό Δίκτυο Enterprise Europe Network – Hellas καλεί όλες τις επιχειρήσεις να αφιερώσουν λίγο χρόνο και  να αποτυπώσουν τις απόψεις τους, στην αντίστοιχη διαδικτυακή φόρμα, βοηθώντας το έργο της ΕΕ:

Ενημερώστε μας!
Η έρευνα είναι ανώνυμη και
διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Παρακαλούμε πολύ να συμβάλετε με τις απόψεις σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Τα δεδομένα σας θα εξεταστούν εμπιστευτικά, σύμφωνα με την ειδική δήλωση περί απορρήτου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Enterprise Europe Network στην ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (κ. Σπύρο Κελλίδη, τηλ.24610.24022, [email protected] ).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria