Αρκούδα έριξε μηχανή στην Κορομηλιά – Στο νοσοκομείο νεαρός - OlaDeka

Αρκούδα έριξε μηχανή στην Κορομηλιά – Στο νοσοκομείο νεαρός

Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την επίθεση στον 26χρονο και στην Καστοριά υπήρξε και δεύτερο θύμα από αρκούδα.

Αυτή την φορά άτυχος νεαρός ήταν ο 22χρονος Κωνσταντίνος από την Κορομηλιά, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καστοριάς, αφού έσπασε το πόδι του στον μηρό.

Το βράδυ της Τετάρτης [8/7] ο Κωνσταντίνος γυρίζοντας σπίτι με την μηχανή του και ενώ βρισκόταν 100μ. από το σπίτι του, του έκοψε τον δρόμο μια τεράστια αρκούδα. Ο νεαρός αν και οδηγούσε με πολύ μικρή ταχύτητα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, έπεσε πάνω στην αρκούδα και εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα με το κεφάλι. “Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, ξαφνικά είδα ένα βουνό μπροστά μου, βρέθηκα στον αέρα και είναι θαύμα που δεν σκοτώθηκα, με έσωσε το κράνος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Νωρίτερα την αρκούδα έδιωξε από το σπίτι του, ο θείος και γείτονας του 22χρονού, αφού το τελευταίο διάστημα του έχει ρημάξει τα κεράσια.

Ο νεαρός τώρα είναι καλά στην υγεία του, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση στο πόδι και περιμένει το εξιτήριο για να πάει σπίτι του, να ξεκουραστεί και να ξεχάσει την τόσο τραυματική εμπειρία που βίωσε.

Ανεξέλεγκτη τελικά η κατάσταση με τις αρκούδες στην Καστοριά. Μέχρι τώρα υπήρχε ο φόβος για τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. Τώρα έχουμε και τραυματισμούς. Ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτούμε τι έχει μεγαλύτερη αξία, η προστασία της αρκούδας ή η ανθρώπινη ζωή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria