Φ.Γεννηματά στην Καστοριά - «Έρχονται αποκαλύψεις που σοκάρουν και που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου» - OlaDeka

Φ.Γεννηματά στην Καστοριά – «Έρχονται αποκαλύψεις που σοκάρουν και που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου»

Η Φώφη Γεννηματά στην Καστοριά/ «Έρχονται αποκαλύψεις που σοκάρουν και που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου»

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε  η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.Μέσα σε αυτό το πλαίσιο την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, η κα Γεννηματά συνοδευόμενη τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης  Γιώργο Αρβανιτίδη, τον Γεν. Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη  Χριστοδουλάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη συναντήθηκε με κομματικά στελέχη στην Καστοριά.

Ο Συντονιστής του ΚΙΝΑΛ στην Καστοριά  Θωμάς Αναστασίου καλωσόρισε όλη την ηγεσία του κόμματος και στη συνέχεια ενημέρωσε πως η επίσκεψη του κλιμακίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έγινε με αφορμή το πρόγραμμα και το σχέδιο της Δημοκρατικής Παράταξης για την περιοχή, αλλά και για το μείζον θέμα της απολιγνιτοποίησης   «Σε μια δύσκολη υγειονομικά εποχή, αλλά και σε μια ενδιαφέρουσα πολιτική συγκυρία, η Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά είναι εδώ».

Η κα Γεννηματά χαιρέτισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι την χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι πολίτες της Καστοριάς είναι υγιείς και ασφαλείς. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον αείμνηστο Φίλιππο Πετσάλνικο «Ο Φίλιππος μας λείπει πάρα πολύ. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη για τον χαμό του. Ήταν ένας αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης, με ήθος, με πάθος για τη χώρα μας και για την περιοχή του, την περιοχή που τίμησε και αγάπησε. Αγωνίστηκε για την Καστοριά και την είχε πάντοτε μέσα στην ψυχή του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ακριβώς όπως και εκείνος τον είχε στο μυαλό του, για να δυναμώσουμε και πάλι τη Δημοκρατική Παράταξη».

Αμέσως μετά η κα Γεννηματά αναφέρθηκε στη Δημοκρατική Παράταξη, δηλώνοντας  πως  «κάθε φορά που είχε το τιμόνι της χώρας, η χώρα πήγαινε μπροστά με ασφάλεια, με κοινωνικό κράτος και εθνική υπηρηφάνεια».

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της χώρας, όπως επίσης  και στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.  «Έχουμε πολύ μεγάλες αβεβαιότητες και δυστυχώς σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία, έρχονται αποκαλύψεις που σοκάρουν και που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου» δήλωσε η κα Γεννηματά  και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς ΣΥΡΙΖΑ και  Νέα Δημοκρατία «Τον κ. Μητσοτάκη, τον βολεύει τούτη την ώρα, να έχει μια αντιπολίτευση, που είναι αδύναμη και αναξιόπιστη, να παίζει αυτόν τον θεσμικό ρόλο. Είμαστε εδώ και δεν θα αφήσουμε ανενόχλητη την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, να συνεχίσει τη συντηρητική της πολιτική σε βάρος των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης και να διαχειρίζεται τα  εθνικά θέματα σαν να έχει λευκή επιταγή. Δεν έχει λευκή επιταγή από κανέναν».

Χρύσα Κοσμίδου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria