Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς στο Νοσοκομείο - OlaDeka

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς στο Νοσοκομείο

Στις 23-6 -2020 το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ – Νομού Καστοριάς επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς, παρουσία και του Προέδρου ΔΣ των εργαζομένων του, όπου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα πού αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και τα οποία εστιάζονται κυρίως σε έλλειψη ειδικοτήτων μόνιμου Ιατρικού και λοιπού προσωπικού – αλλά και την αναγκαιότητα αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης προς τα Νοσοκομεία.
Η συνάντηση με τους εργαζόμενους και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Χάτσιο Γρηγόριο υπήρξε πολύ χρήσιμη και ενημερωτική. Συζητήθηκαν ακόμη γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα πού απασχολούν τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου .
Το Νοσοκομείο Καστοριάς βασιζόμενο στο έμψυχο δυναμικό του ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά μέχρι τώρα στις απαιτήσεις της πανδημίας πού έχει χτυπήσει το Νομό μας και σήμερα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου COVID 19.Για το λόγο αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Ιατρικό –Νοσηλευτικό – Διοικητικό και λοιπό προσωπικό.
Η Προστασία της ανθρώπινης ζωής και του Δημόσιου Συστήματος Υγείας αποτελεί θεμέλιο των προσπαθειών και του κοινού αγώνα όλων μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria