«Τεχνολογία Υδρογόνου στην Δυτική Μακεδονία» τηλεδιάσκεψη από την ΠΔΜ - OlaDeka

«Τεχνολογία Υδρογόνου στην Δυτική Μακεδονία» τηλεδιάσκεψη από την ΠΔΜ

Με συμμετοχή μεγάλων οργανισμών, εταιρειών, τεχνοκρατών και του κου Μουσουρούλη η Τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε σήμερα Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης με θέμα ¨Τεχνολογία Υδρογόνου στην Δυτική Μακεδονία¨.  

Τηλεδιάσκεψη από το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με την συμμετοχή του Συντονιστή Δίκαιης Μετάβασης Κωστή Μουσουρούλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με θέμα ¨Τεχνολογία Υδρογόνου στην Δυτική Μακεδονία¨.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών και οργανισμών, άνθρωποι της τεχνικής ομάδας που θα καταρτίσει τον φάκελο IPCEI (Important Project of Common European Interest), πρόταση που θα κατατεθεί για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Ελλάδας, με βάση την συγκεκριμένη τεχνολογία. 

Ημερομηνία ορόσημο αποτελεί η 8η Ιουλίου 2020, ημέρα που αναμένεται η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να παρουσιάσει την συνολική στρατηγική της Ευρώπης. 

Από την σημερινή συζήτηση διεφάνη η πρωτοπορία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την νέα τεχνολογία του Υδρογόνου, γεγονός που υποστήριξε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης -Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου “Hydrogen Europe”, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης που επιλέγεται.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria