Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ στο MEGA: «Στυγνός εγκληματίας» ο ψευτογιατρός - OlaDeka

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ στο MEGA: «Στυγνός εγκληματίας» ο ψευτογιατρός

Για τις υποθέσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος – την υπόθεση με το βιτριόλι και την υπόθεση του ψευτογιατρού – μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.Ο κ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στην υπόθεση με το βιτριόλι επισήμανε ότι η Αστυνομία «έδεσε» πολύ καλά την υπόθεση και έχει στοιχειοθετηθεί η απόλυτη ενοχή της κατηγορουμένης.

Η κατηγορουμένη μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, κάτι που, όπως είπε, δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται σε «στρατηγική του συνηγόρου της κ. Σ. Κεχαγιόγλου ή αν πρόκειται για προσωπική της επιλογή».

Η ενοχή της είναι στοιχειοθετημένη μέσα από ένα προανακριτικό υλικό άριστα «δεμένο» και από εδώ και πέρα το θέμα είναι της Δικαιοσύνης, είπε.

Σημείωσε δε ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει περιπτώσεις, κατά τις οποίες κατηγορούμενοι προσπάθησαν «να βγουν τρελοί», όταν την στιγμή της εγκληματικής πράξης είχαν απόλυτη ψυχική ηρεμία και διαύγεια. Αυτό βεβαίως γίνεται στη συνέχεια αντιληπτό από τα δικαστήρια που λαμβάνουν υπόψη τους και τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Σχετικά με την υπόθεση του ψευτογιατρού που οδήγησε στον θάνατο δύο νέα παιδιά και έναν ηλικιωμένο, τον χαρακτήρισε «στυγνό εγκληματία». Αναφέρθηκε σε παλαιότερες ανάλογες υποθέσεις κατά τις οποίες οι δράστες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, κάνοντας ειδική αναφορά στην υπόθεση του νερού του Καματερού.

Σήμερα, είπε ο κ. Μπαλάσκας, με απόφαση της εισαγγελίας θα δούμε όλοι το πρόσωπό του και το όνομά του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria