Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα – «Υπάρχουν στοιχεία φωτιά» για την απαγωγή - OlaDeka

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα – «Υπάρχουν στοιχεία φωτιά» για την απαγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνομίλησαν με το 10χρονο κορίτσι διαπίστωσαν πως ήταν κουρασμένο και έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Kατάκοπο και σαστισμένο. Μάλιστα, με δυσκολία περιέγραφε τα όσα συνέβησαν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης οπότε χάθηκαν τα ίχνη της ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων θα σταθεί στο πλευρό του κοριτσιού για να τη συνδράμει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη.

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκονται από το μεσημέρι τόσο η μητέρα της 10χρονης όσο και ο πατριός της.

Την ίδια στιγμή στο φως ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο με την 10χρονη Μαρκέλλα να περπατά στο δρόμο και συγκεκριμένα να φτάνει στο πρατήριο καυσίμων όπου και βρέθηκε. Στο βίντεο του Alpha φαίνεται η μικρή Μαρκέλλα να φορά την σχολική της τσάντα και να περπατά μόνη της στο δρόμο, ψάχνοντας βοήθεια.

Φωτό – ντοκουμέντο από τον Alpha

«Υπάρχουν στοιχεία για άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχουμε μεταβιβάσει στις αρχές»

Στο μεταξύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση έχει δώσει στην αστυνομία και το “Χαμόγελο του παιδιού”. Ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. «Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε», είπε.

Είναι στοιχεία φωτιά που ίσως λύσουν το μυστήριο σε αυτή την υπόθεση θρίλερ. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννόπουλου στο κεντρικό δελτίο του Alpha:

Οι δηλώσεις του αδελφού: «Όλοι είναι ύποπτοι»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός της, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι τα οποία προήλθαν λογικά από κάποιο δέσιμο, ενώ όπως είπε έχει ήδη αρχίσει να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα.

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει εντάξει», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στο τμήμα βρίσκεται τόσο η μητέρα τους όσο και ο πατριός τους. «Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδερφή μου» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τους δράστες δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο, είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν.

«Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό» ανέφερε.
Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο «που βοήθησε πάρα πολύ, με μηνύματα, κοινοποιήσεις και βίντεο. Έχουν βοηθήσει και τις αρχές πολύ. Αν χρειαστεί να βγει κάτι στη δημοσιότητα θα το πω. Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», κατέληξε.

«Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που μεγαλώνει» λέει ο βιολογικός της πατέρας

Σε δηλώσεις του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

«Είχα να κοιμηθώ τρία βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατήτιο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria