Στη Φλώρινα ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης - OlaDeka

Στη Φλώρινα ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Tον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ Επισκέφτηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Το πρωί της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Τον κ. Γρηγοριάδη υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα του.

Ακολούθησε σύσκεψη με τους διευθυντές των τμημάτων της Π.Ε. Φλώρινας, κατά την οποία ο κ. Εκτελεστικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τον προγραμματισμό των υπηρεσιών.

Επίσης ο κ. Γρηγοριάδης ξεναγήθηκε στους χώρους του κτιριακού συγκροτήματος και αντάλλαξε απόψεις με το υπαλληλικό προσωπικό.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην Π.Ε. Φλώρινας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δήλωσε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε οι Περιφερειακές Ενότητες να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria