Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη - OlaDeka

Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας της Εταιρείας Cisco με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία ενός Κέντρου Επιτάχυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο χώρο που θα στεγάσει το Κέντρο αυτό Καινοτομίας.
Παρόντες στην υπογραφή του MoU ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Kyriakos Pierrakakis, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος / Christos Metios και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.
Στον χαιρετισμό μου αναφέρθηκα στο όλο εγχείρημα και πιο συγκεκριμένα στις συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες που οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Φτάσαμε εδώ γιατί ήμασταν όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, έχοντας τον ίδιο στόχο. Κι έτσι πιστεύω πώς πρέπει να λειτουργούμε, όταν πρόκειται για το όφελος των συμπολιτών μας. Και όπως έχει πει πολλές φορές ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση εργάζεται για όλους τους Έλληνες».
Τον Σεπτέμβριο θα είμαστε έτοιμοι να εγκαινιάσουμε το Κέντρο Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, ένα κέντρο πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, την Ελλάδα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria