Μαρκέλλα: Και για ασέλγεια κατηγορείται η κοκκινομάλλα που άρπαξε την 10χρονη - OlaDeka

Μαρκέλλα: Και για ασέλγεια κατηγορείται η κοκκινομάλλα που άρπαξε την 10χρονη

Με βάση τη δικογραφία κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, γενετήσια εκμετάλλευση και ασέλγεια (ισοδυναμεί με βιασμό)

Από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέφερε την 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας και την κράτησή της για περίπου 44 ώρες, σε σπίτι που διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη, η οποία φορούσε γκρι φόρμα με κουκούλα και μακριά πολύχρωμη φούστα, απολογήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Με βάση τη δικογραφία κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, γενετήσια εκμεταλλευση και ασελγεια (ισοδυναμεί με βιασμό). Η κατηγορία στηρίζεται σε ευρήματα, στη μαρτυρία του παιδιού και στην ομολογία της ίδιας.

Μαρκέλλα: Της έδιναν τα ναρκωτικά ως ρόφημα

Η 33χρονη είναι γνωστή της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφού στο παρελθόν διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην Κάτω Τούμπα, περιοχή από την οποία απήγαγε τη μικρή το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου. Μάλιστα, η μητέρα της Μαρκέλλας, αν και αρχικά δε γνώρισε την 33χρονη, επειδή κούρεψε το μαλλί της γουλί για να παραπλανήσει τις Αρχέςτελικά διαπίστωσε ότι στο παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις.

Η Μαρκέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στηρίζεται από ψυχολόγους. Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, αναφορικά με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, καθώς και με τη χρονική στιγμή που αυτές χορηγήθηκαν. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη δεν έχει συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να της ανατεθεί από το δικαστήριο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria