Μαρκέλλα: Η κοκκινομάλλα μακιγιάρισε και φωτογράφιζε τη 10χρονη - OlaDeka

Μαρκέλλα: Η κοκκινομάλλα μακιγιάρισε και φωτογράφιζε τη 10χρονη

Τι φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές η 10χρονη μαθήτρια – Το χρονικό της αρπαγής της 10χρονης

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη κοκκινομάλλα που συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Σε βάρος της κοκκινομάλλας ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις. 

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της. Η Αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε η ανήλικη, λέγοντας ότι η 33χρονη τη μακιγιάρισε λίγο πριν τη φωτογραφίσει. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Το χρονικό της αρπαγής της 10χρονης 

Η δεκάχρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε ενώ γυρνούσε στο σπίτι με έναν συμμαθητή της. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, την ανήλικη φώναξε μία κοκκινομάλλα, με το όνομά της. Το κορίτσι την πλησίασε, έφυγαν μαζί και… εξαφανίστηκε. Έπειτα από αναζητήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τελικά το κορίτσι βρέθηκε 44 ώρες μετά, να περιπλανιέται μόνο του και ζαλισμένο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Όπως αποκαλύφθηκε, κάποιοι του είχαν δώσει ναρκωτικές ουσίες…

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι την παραλία της Κατερίνης. Εκεί, έπειτα από ημέρες ερευνών, κατάφεραν να συλλάβουν την «κοκκινομάλλα», για την οποία μίλησε και η ίδια η Μαρκέλλα στους αστυνομικούς. Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για μία πρώην γειτόνισσα της Μαρκέλλας που μάλιστα είναι και η ίδια μητέρα. Μετά τη σύλληψή της, η γυναίκα ομολόγησε τα σεξουαλικά κίνητρα της αρπαγής ενώ μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα έκανε όλα αυτά μόνη της ή αν υπάρχουν συνεργοί.

Γνωστή της οικογένειας της Μαρκέλλας η 33χρονη

Η δεκάχρονη γνώριζε τη γυναίκα και για αυτόν τον λόγο την ακολούθησε κατά την αποχώρηση από το σχολείο. Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να την οδήγησε στην κατοικία της στην Καλαμαριά, όπου και της έδωσε ένα ρόφημα με ναρκωτικές ουσίες ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στις ειδεχθείς πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.  

Η 33χρονη είναι γνωστή της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφού στο παρελθόν διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην Κάτω Τούμπα, περιοχή από την οποία απήγαγε τη μικρή το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου. Μάλιστα, η μητέρα της Μαρκέλλας, αν και αρχικά δε γνώρισε την 33χρονη, επειδή κούρεψε το μαλλί της γουλί για να παραπλανήσει τις Αρχέςτελικά διαπίστωσε ότι στο παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις.

Η Μαρκέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στηρίζεται από ψυχολόγους. Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, αναφορικά με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, καθώς και με τη χρονική στιγμή που αυτές χορηγήθηκαν. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη σε έχει συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να της ανατεθεί από το δικαστήριο.

Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria