Μαθήματα αγάπης από τα μικρά παιδιά της Καστοριάς - OlaDeka

Μαθήματα αγάπης από τα μικρά παιδιά της Καστοριάς

Ένα ευχάριστο γεγονός σημειώθηκε χθες στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομόνοιας. Μια παρέα μικρών φίλων θέλοντας να δώσει χαρά σε συνομήλικούς τους, τους χάρισε ένα ποδήλατο. Μάλιστα παιδεύτηκαν αρκετά για να το ανεβάσουν στο μπαλκόνι της οικογένειας.

Η ανάρτηση κατοίκου της περιοχής στο facebook:

Στην πολυκατοικία μας εδώ και τρεις βδομάδες περίπου, μένει μια οικογένεια Αφγανών με πέντε μικρά παιδιά. Τα τρία μεγαλύτερα είναι αγοράκια, ηλικίας δέκα ετών περίπου, τα οποία έχουν αρχίσει και πηγαίνουν βόλτα στην πλατεία και γενικά δειλά δειλά κάνουν βόλτες στην γειτονιά.

Σήμερα μια παρέα παιδιών, που εδώ γύρω κατοικούν, έφεραν ένα ποδήλατο και το αφήσανε στο μπαλκόνι της οικογένειας που είναι στο ισόγειο. Η οικογένεια έλειπε και αυτά παιδεύτηκαν να το βάλουν εκεί αλλά το κάνανε με μεγάλη χαρά γιατί, «αυτά τα παιδιά ήρθαν από ξένη χώρα και δεν έχουν ποδήλατο» μου εξήγησαν με μεγάλη σοβαρότητα.

Αν παιδιά σαν αυτά είναι το μέλλον του κόσμου, μπορώ σήμερα να κοιμηθώ ήσυχη και με μια ωραία πεταλούδα να φτερουγίζει στο μέρος της καρδιάς μου..

Ντίνα Αγράμπελη

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria