Κι άλλα κρούσματα στην Καστοριά -11 στο σύνολο-Σε αυξημένη ετοιμότητα και το Μαμάτσειο - OlaDeka

Κι άλλα κρούσματα στην Καστοριά -11 στο σύνολο-Σε αυξημένη ετοιμότητα και το Μαμάτσειο

Αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό ο αριθμός των κρουσμάτων σε αυτή την απρόσμενη νέα περίοδο που ο COVID-19 “ξαναστόχευσε” την Καστοριά. Φαίνεται πως μετά τον εργαζόμενο στη μονάδα ΤΟΜΥ του ΙΚΑ Καστοριάς, προστίθεται και άλλο άτομο που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καστοριάς έχοντας διαγνωστεί ασθενής με θετικό αποτέλεσμα στην εξέταση για κορονοιό.

Η Ιωάννα Παπαδημητρίου του prlogos.gr αναφέρει ότι τα κρούσματα COVID-19 στην Καστοριά το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιουνίου είναι 11. Και αναμένονται και άλλα αποτελέσματα.

Δείτε το άρθρο:

Σε συναγερμό βρίσκεται η Καστοριά μετά την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων σε ασθενείς με Covid -19. Μετά την 44χρονη και τα άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος διαγνώστηκαν άλλοι έξι ακόμα θετικοί στον ιό, καλά στην κατάστασή τους με βαρύ όμως ιικό φορτίο, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα για ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού.

Δεν είναι μάλιστα όλα τα περιστατικά σχετιζόμενα μεταξύ τους, υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις που διαγνώστηκαν θετικοί από προεγχειρητικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos μετά και την κατάσταση στην Καστοριά , δόθηκε εντολή από τη διοίκηση του Νοσοκομείου της Κοζάνης για αυξημένη ετοιμότητα. Δεν υπάρχουν μεν κρούσματα στο Μαμάτσειο, αλλά η τήρηση των μέτρων επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο για να υπάρχουν δυνατότητες νοσηλείας όσων έχουν ανάγκη.

Αναμένεται η εξέταση πολλών ακόμα δειγμάτων από την Καστοριά και δεν είναι καθόλου απίθανο να ανέβει ο αριθμός τους.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria