Καστοριά: Καταδίωξη αλλοδαπών που μετέφεραν πάνω από έξι κιλά κάνναβης - OlaDeka

Καστοριά: Καταδίωξη αλλοδαπών που μετέφεραν πάνω από έξι κιλά κάνναβης

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα σε μια περιοχή της Καστοριάς αλλάζοντας συνεχώς κατευθύνσεις, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Φλώρινας, καθώς φαινόταν ότι λειτουργούσε ως προπομπός άλλου οχήματος που -προφανώς- μετέφερε ναρκωτικά.

Πράγματι, οι αστυνομικοί εντόπισαν το δεύτερο αυτοκίνητο σε κοντινή περιοχή και είδαν τον 29χρονο αλλοδαπό οδηγό να παραλαμβάνει ένα σακίδιο. Τον ακολούθησαν και, με μια οργανωμένη επιχείρηση, τον ακινητοποίησαν σε περιοχή της Κοζάνης όπου βρήκαν στον χώρο αποσκευών του οχήματος το σακίδιο που είχε μέσα μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 330 γραμμαρίων.

Ο 29χρονος συνελήφθη και το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε μαζί με δυο κινητά, ενώ στην πορεία της έρευνας ταυτοποιήθηκε ο 42χρονος ομοεθνής του που προπορευόταν για να τον ενημερώνει για τυχόν μπλόκα και αναζητείται. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria