Καστοριά - Αγανακτισμένοι κάτοικοι: «Μας έχει πνίξει η σκόνη και έχουμε προβλήματα υγείας» - OlaDeka

Καστοριά – Αγανακτισμένοι κάτοικοι: «Μας έχει πνίξει η σκόνη και έχουμε προβλήματα υγείας»

«Θέλουμε δημοσιοποίηση….ενοχλούμε τον δήμο και προφανώς δεν ακουγόμαστε»

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής της Καστοριάς που βρίσκεται κοντά στη ΔΕΗ και τα Lidl, λόγω της σκόνης που σηκώνεται τις τελευταίες μέρες καθημερινά. Δείτε τι αναφέρει η κυρία Βασιλική Κύρου που κατοικεί στην συγκεκριμένη περιοχή:

«Εν έτη 2020 οι κάτοικοι τις περιοχής μας δίπλα απ’ τα lidl ζούμε αυτή την κατάσταση. Θέλουμε δημοσιοποίηση….ενοχλούμε τον δήμο και προφανώς δεν ακουγόμαστε.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από παράπονα για τα σκουπίδια και τα χόρτα και πολλά άλλα. Θεώρησαν λοιπόν σωστό να έρθουν με ένα γκρέιντερ να ξύσουν την αλάνα. Πράγμα που την ήδη δύσκολη κατάσταση την έκανε ακόμα χειρότερη. Γιατί το μηχάνημα εξησε το χώμα και το έκανε σαν αλεύρι.Φυσικά και δεν είχαμε αντίρρηση για το έργο που ξεκίνησαν με το γκρέιντερ, αλλά να το κάνουν σωστά, χωρίς να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα αντί να λύσουν το υπάρχον.

Μια περιοχή στην είσοδο της πόλης που θα έπρεπε να είναι στολίδι, ξεχασμένη από τους υπεύθυνους….χόρτα άκοπα…σκουπίδια …πεζοδρόμιο λίγα μόνο μέτρα χωρίς πλακόστρωση…και η σκόνη της αλάνας να μας πνίγει. Και όλο αυτό συμβαίνει καθημερινά! Έχουμε θέματα υγείας και κανείς δεν το λαμβάνει ούτε αυτό υπόψιν. Εγώ προσωπικά από την σκόνη έχω δύο νύχτες που τις «βγάζω» με εισπνοές! Εν έτη 2020…τα παράπονα κ η αγανάκτηση των κατοίκων έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια…Τα videos αποτυπώνουν την σκόνη που τρώμε…Τις τελευταίες μέρες γείτονες και εγώ προσωπικά έχουμε ενοχλήσει πολλές φορές τον δήμο»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria