Ερώτηση ΑΚΚΕΛ: Τι γίνονται τόσα παιδιά που εξαφανίζονται; - OlaDeka

Ερώτηση ΑΚΚΕΛ: Τι γίνονται τόσα παιδιά που εξαφανίζονται;

Διαρκώς ακούμε για εξαφανίσεις μικρών παιδιών τα οποία πολλές φορές δεν βρίσκονται ποτέ και φαίνεται να ξεχνούμε ότι αυτό το “σπορ” των εξαφανίσεων (απαγωγών) δεν είναι καινούριο. Αν καθίσουμε να το εξετάσουμε, θα δούμε ότι άρχισε να γίνεται μαζικό φαινόμενο από την εποχή της ΝΑΤΟϊκής επίθεσης κατά της Σερβίας, ιδιαίτερα με μαζικές εξαφανίσεις παιδιών από μουσουλμανικές περιοχές, για τις οποίες φυσικά τα παπαγαλάκια έριχναν το φταίξιμο στους Σέρβους, χωρίς όμως να δίνουν λεπτομέρειες ή αποδείξεις. 

Σταδιακά αποκαλύφθηκε μία πολύ διαφορετική κατάσταση από πώληση και διακίνηση παιδιών στο εξωτερικό μέχρι και τελετουργικές θυσίες από μέλη των Αμερικανικών στρατευμάτων που ανήκαν σε … παράξενες θρησκευτικές κινήσεις όπως η WICCA (Η Διεθνής των Μαγισσών και Αποκρυφιστών) μέχρι και η “Εκκλησία του Σατανά”. Ακόμη και “θρησκευτικές” εγκαταστάσεις είχαν (και έχουν;) μέσα σε αμερικανικά στρατόπεδα. 

Κοιτώντας πίσω στο χρόνο, βλέπουμε ότι τότε άρχισε να γίνεται ορατή μία διεστραμμένη αλλοίωση των ανθρώπων στα υψηλά επίπεδα ηγεσίας πολλών χωρών, αλλά κυρίως των ΗΠΑ, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο Μπους με την εμπλοκή του στην εγκληματική αποκρυφιστική οργάνωση Skull & Bones (κάποιοι την έλεγαν SSkull & Bones λόγω του ναζιστικού παρελθόντος της οικογένειας Μπους). 

Στην σύνθεση των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων άρχισε να κυριαρχεί μία υπόγεια υποκουλτούρα της κοινωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε έντονα εξτρεμιστικά και μαύρα θρησκευτικά στοιχεία. Είχε επηρεάσει μέχρι και την Ελλάδα ειδικότερα την περίοδο με την περίπτωση των σατανιστών της Παλλήνης όταν είχε ακουστεί ότι σημαντικό πρόσωπο στο σατανιστικό κύκλωμα στην Ελλάδα ήταν κάποιος που σχετιζόταν με την ΑΣΔΕΝ και είχε αναφορές-εξαρτήσεις μέσα στο προσωπικό του ΝΑΤΟ. Ακόμη και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Οκινάουα της Ιαπωνίας είχε ακουστεί ότι ένα μέρος της εγκληματικότητας του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ έχει “μαύρη αποκρυφιστική αιτιολόγηση”, την οποία όμως η μη χριστιανική ιαπωνική κοινωνία δεν την αντιλαμβάνεται όπως εμείς.

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος γύρω μας όπου η παραγωγή φρίκης είναι η φυσική καθημερινότητα ατόμων που προβληματίζεσαι να ονομάσεις ως ανθρώπους. Μην ξεχνάμε τις εξαφανίσεις στο Ιράκ, όταν οι ΗΠΑ και η Δύση έκαναν εισβολή, στη Συρία όταν υποστήριξαν (με πρώτον πρώτον τον Γερουσιαστή Μακέιν) τους εγκληματίες γύρω από το Ισλαμικό Κράτος κλπ. και διαρκώς το θέμα του εμπορίου ανθρώπινων οργάνων (τουλάχιστον) ήταν στην επιφάνεια. 

Είναι καιρός πια να δούμε με διαφορετικό πρίσμα πολλά από τα αποτρόπαια εγκλήματα, όπως τις απαγωγές, κακοποίηση και τη διακίνηση παιδιών, αλλά και την προσπάθεια για εξωραϊσμό και επιβολή αποδοχής ακραίων σεξουαλικών ενεργειών ή προτιμήσεων. Τα παιδιά μπορεί να γίνονται υλικό όχι απλώς για εμπόριο οργάνων αλλά για απόλυτα διεστραμμένα εγκλήματα εναντίον τους, μέσω συμμοριών σε υψηλά ηγετικά επίπεδα, τόσο της πολιτικής, όσο κυρίως από το χώρο του θεάματος αλλά και του οργανωμένου εγκλήματος.

Χρειάζεται η κοινωνία να ξεσηκωθεί από την βάση και να υποχρεωθούν όλα τα επίπεδα ηγεσίας αρχικά στη χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες, να κινηθούν αμείλικτα κατά αυτών των ανθρωποειδών που εκμεταλλεύονται τα παιδιά με τέτοιο τρόπο.

Όταν στην Ελλάδα έχουμε περίπτωση πολιτικού, κατηγορούμενου για παιδεραστία, ο οποίος δεν τιμωρείται διότι το κακούργημά του έχει παραγραφεί (λόγω διπλωματικής ιδιότητας), τότε η πολιτική και δικαστική ηγεσία δίνουν σήμα μη-δίωξης και ατιμωρησίας. Κανονικά, για αρχή πρέπει να έχουμε αφαίρεση ιθαγένειας και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

 HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected],  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]

 HYPERLINK “https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis?_rdc=2&_rdr” https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

 HYPERLINK “https://www.facebook.com/akkelGR/?ref=gs&__tn__=%2CdK-R-R&eid=ARB_pJdRw74gzzBm_icH3xSWkzQ1MCvbT-olZcePXsk-MkQ_W16TozcUVgYHyvCBvNE_BHgE5y62-3-5&fref=gs&dti=596900827092518&hc_location=group” https://www.facebook.com/akkelGR/

 HYPERLINK “http://www.akkel.gr/” http://www.akkel.gr/

15/6/2020

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria