Επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου Καστοριάς για την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζα Πειραιώς στη Μεσοποταμία - OlaDeka

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου Καστοριάς για την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζα Πειραιώς στη Μεσοποταμία

Επιστολής διαμαρτυρίας στην Τράπεζα Πειραιώς για την κατάργηση του υποκαταστήματος που βρίσκεται στην Κοινότητα Μεσοποταμίας έστειλε ο Δήμος Καστοριάς, έπειτα από την έκτακτη εισήγηση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 15 Ιουνίου και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Tο πλήρες κείμενο της επιστολής διαμαρτυρίας:

“Κύριε Διοικητά,

μετά λύπης μας, πληροφορηθήκαμε την πρόθεσή σας, να κλείσετε άμεσα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στην Κοινότητα της Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς.

Όπως είναι επόμενο, η είδηση προκάλεσε ανησυχία και έντονο προβληματισμό όχι μόνο στους κατοίκους της Μεσοποταμίας, αλλά και στο σύνολο των γειτονικών Κοινοτήτων, τις οποίες το κατάστημα εξυπηρετεί, πληθυσμού πλέον των 10.000.

Επιπλέον, σας καλούμε, να αντιληφθείτε τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, καθώς πρόκειται κύρια για αγροτικό πληθυσμό αλλά και συνταξιούχους, για τους οποίους ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα στην καθημερινότητά τους, καθώς δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για λόγους κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, που είμαστε βέβαιοι πως έχετε, σας παρακαλούμε, να συνεχίσετε την απρόσκοπτη λειτουργία του Υποκαταστήματος της Μεσοποταμίας, το οποίο όπως γνωρίζετε, στηρίζουν χρόνια τώρα οι κάτοικοι της περιοχής”.

Ακολουθούν οι υπογραφές όλων των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria