Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης - OlaDeka

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Τι θα πει στον ανακριτή η φερόμενη ως δράστιδα;

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, λίγες ώρες πριν η 35χρονη απολογηθεί στον ανακριτή, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το κινητό της φερόμενης ως δράστιδα φέρεται να είναι γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας, ενώ έγιναν γνωστά και ανατριχιαστικά σημειώματα. Η 35χρονη αρνείται να δώσει δείγμα DNA, ενώ φέρεται να είχε εμμονή και με άλλη γυναίκα….

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται την Τρίτη (16/06) η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας. Πρόκειται για δυο γυναίκες που κατάγονται από κοντινά χωριά του νομού Αιτωλοακαρνανίας (Λουτρό, Σταθά) και γνωρίζονται.

Τι θα πει στον ανακριτή, ενώ δεν δείχνει διάθεση να συνεργαστεί; Και πώς θα χειριστεί την όλη κατάσταση; Τα ερωτήματα είναι πολλά και νέα στοιχεία για την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο, όπως το ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία για το πότε αγόρασε την περούκα και από πού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star», από την περασμένη Πέμπτη (11/06) που η 35χρονη συνελήφθη αρνείται τόσο να μιλήσει, όσο και να δώσει DNA. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, η γυναίκα αρνείται να φάει και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Φωτογραφίες της Ιωάννας στο κινητό της 35χρονης

Επιπρόσθετα, οι Αρχές κατάφεραν να «ανοίξουν» ένα από τα κινητά της κατηγορούμενης και οι αρχές βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Γιατί; Διότι η κατηγορούμενη είχε στο κινητό μόνο φωτογραφίες της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι εδώ και μήνες, ενώ είχε παραγγείλει την περούκα στις 06 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 09 Μαΐου.


Βίντεο: newsit.gr

«Πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη»

Ένας από τους δικηγόρους της Ιωάννας, ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρθηκε στην 35χρονη κατηγορούμενη, αναφέροντας μάλιστα ότι δε θα εκπλαγεί σε περίπτωση που αρνηθεί να καταθέσει. «Δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου έχοντας τον χρόνο να έχει οργανώσει το σχέδιο αυτό, έχοντας δουλέψει στο μυαλό της όλη της τη δράση δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου και η φερόμενη ως συμπεριφορά της στα κρατητήρια… Δε θα με εκπλήξει αν αύριο αρνηθεί να απολογηθεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Άλλες πληροφορίες δε, αναφέρουν από αστυνομικούς ότι πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη.

Η 35χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», γράφει στο σημείωμα.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Νέο βίντεο με τις κινήσεις της 35χρονης

Νέο βίντεο που έχει καταγραφεί στις 19 Μαΐου, την προηγούμενη ημέρα της φρικτής επίθεσης δείχνει μια πιο καθαρή εικόνα της 35χρονης, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην εταιρεία ταξί, να περπατά χωρίς παλτό στη λεωφόρο Συγγρού.

Η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης να περπατά και ένα έχει ένα σακίδιο στην πλάτη, μέσα στο οποίο η αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται το παλτό που έβαλε στη συνέχεια για να μεταμφιεστεί.

Απολογείται η κατηγορούμενη την Τρίτη

Η 35χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης (16/05), ενώ θα κριθεί το αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Η γυναίκα δεν έχει ομολογήσει την επίθεση, δεν απαντά σε καμία ερώτηση και αρνείται συνολικά να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της δικογραφίας.

Έκπληκτη και οργισμένη η Ιωάννα

Την αντίδραση της Ιωάννας για τα κίνητρα της επίθεσης με βιτριόλι αλλά και την έκπληξή της για το όνομα της 35χρονης περιγράφει μια επιστήθια φίλη της μιλώντας στο Star.

«Λέει πως θέλει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και να μην καταφέρει να βγει ψυχασθενής εκείνη που της κατέστρεψε τη ζωή» τόνισε η επιστήθια φίλης της 34χρονης.

Όπως είπε η φίλη της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν είχε φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα. Μάλιστα η έκπληξή της ήταν μεγάλη όταν έμαθε για την κατηγορούμενη.

«Όταν έμαθε η Ιωάννα από τους δικηγόρους της τον λόγο που καταστράφηκε η ζωή της, ένιωσε έκπληξη. Και τώρα βέβαια που πληροφορείται και την προσπάθεια της κατηγορουμένης να πέσει στα μαλακά και να υποστηρίξει πως είναι ψυχασθενής, θυμώνει και επιζητεί δικαιοσύνη» είπε τέλος.

Αποκαλυπτική είναι και η συνομιλία που είχε η 35χρονη με την 34χρονη Ιωάννα στο Messenger, ενώ χαρακτηριστικό των κινήσεων της είναι η ύπαρξη δεύτερου προφίλ στο Facebook, μέσω του οποίου η 35χρονη παρακολουθούσε τις κινήσεις του 40χρόνου συντρόφου της.

(πληροφορίες από Star, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria