ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - OlaDeka

ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς την Κυριακή 7 Ιουνίου συμμετείχε με επιτυχία στην Πανελλήνια Δράση της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με θέμα «Η ώρα της φύσης».

Τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας  Καστοριάς ανέλαβαν τον καθαρισμό της πανέμορφης περιοχής του «Προφήτη Ηλία» Καστοριάς, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη για ατομική και συλλογική δράση για το περιβάλλον! 

Την συγκεκριμένη Δράση οργάνωσε η Υπεύθυνη Περιβάλλοντος και Υδάτων της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κα. Χριστίνα Ευαγγέλου. Συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα. Μαρία Νάτσιου, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Αδάμ, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Καστοριάς κ. Διονύσης Λίτσκας , η Πρόεδρος Καστοριάς κα. Χαρούλα Κουράκλη όπως και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας  Καστοριάς  .

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας  Καστοριάς  προετοιμάζει ανάλογες δράσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για προστασία και διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας,   . 

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, αλλά προστατεύουμε το περιβάλλον»

#noiazomaste

Για τη ΔΕΕΠ Καστοριάς,

ο Πρόεδρος

Βασίλης Βελλίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria