Βίσση, Βιτάλη, Μπρέγκοβιτς και Πάολα στις φετινές εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2020 - OlaDeka

Βίσση, Βιτάλη, Μπρέγκοβιτς και Πάολα στις φετινές εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2020

Βίσση, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Πάολα και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα συμπληρώσουν το παζλ των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων ΠΡΕΣΠΕΣ 2020.

Στην παρουσίαση του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Λιάνης επεσήμανε ότι υπήρξε πολύ σκέψη αν θα γίνουν φέτος οι εκδηλώσεις λόγω του κορονοιού αλλά αφού το Υπουργείο επέτρεψε τις Εθνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν ήταν δυνατόν να μη γίνουν φέτος και οι εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ που έχουν εθνικό και όχι μόνο χαρακτήρα.

Η πρώτη βραδιά στον Άγιο Αχίλλειο Πρεσπών, όπως είπε ο κ. Λιάνης, θα έχει τίτλο «Από το Τσιτσάνη στο Θεοδωράκη» με τη Βιτάλη και τον Μητσιά.

Οι εκδηλώσεις προσδιορίζονται να γίνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είτε 21 με 23 Αυγούστου είτε 27-31 ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η πανδημία του κορονοιού με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας που πρέπει για την αποφυγή διασπορά του κορονοιού.

Οι εκδηλώσεις και φέτος θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο στο Νησάκι του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών αλλά και στην Φλώρινα και στον Αρχαιολογικό χώρο Πετρών στο Αμύνταιο.

ΕΡΤ – Θωμαή Αδάμου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria