Χ. Παύλου:«Υποσχεθήκατε προεκλογικά φοροελαφρύνσεις, σε τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου, μείωση ΕΝΦΙΑ, μείωση ποσοστού φορολόγησης» - OlaDeka

Χ. Παύλου:«Υποσχεθήκατε προεκλογικά φοροελαφρύνσεις, σε τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου, μείωση ΕΝΦΙΑ, μείωση ποσοστού φορολόγησης»

Εσείς εκεί στην κυβέρνηση, όπως και σήμερα παραδέχθηκε ο κύριος Θεοδωρικάκος, αγωνιάτε και βιάζεστε να ανοίξετε τα καταστήματα, όχι γιατί νοιάζεστε για την επιβίωση τους, αλλά,

  1. γιατί τα ταμεία σας είναι άδεια, και δε μπορείτε να τα επιχορηγείτε με το εξευτελιστικό ποσό των 800 ευρώ το 2μηνο, κάθε επιχείρηση,
  2. γιατί είναι οι αιμοδότες του συστήματος, αυτοί που θα επανεκκινήσουν την οικονομία, αυτούς που κάποτε ονομαζατε ραχοκοκαλιά της οικονομίας και τους έχετε καταντησει εισπράκτορες για να σας γεμίζουν τα ταμεία και να κάνετε εσείς κοινωνική πολιτική!!

Έστω και έτσι, υποσχεθήκατε προεκλογικά φοροελαφρύνσεις, σε τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου, μείωση ΕΝΦΙΑ, μείωση ποσοστού φορολόγησης.

Ανοίγετε λοιπόν τα καταστήματα, τα φορτώνετε με έξτρα δαπάνες λόγω του κορονοϊού, και σωστά προέχει η υγεία, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σας, να τους δώσετε εφόδια ελπίδα και ψυχολογία, όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε ότι η αγορά είναι ψυχολογία, ανακοινώνοντας όχι πλέον ποσοστιαία μείωση στα ανωτέρω αλλά ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ!!

Μιλάμε για μία πρωτόγνωρη κατάσταση, μια πανδημία! Ο κύριος Σταικούρας γνωρίζει ότι η προκαταβολή φόρου, θα αφορά τα έσοδα του 2019!

Είναι δυνατόν με κλειστά μαγαζιά να πληρωθεί προκαταβολή στο 100% βασισμένη στα περσινά έσοδα? Χθες έπρεπε να έχετε ήδη εξαγγείλει την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της!

Τέλος επιτηδεύματος, όχι ποσοστιαία μείωση, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ χθες! Τέλος διαμονής σε καταλύματα και ξενοδοχεία, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ χθες! ΦΠΑ, ΜΕΙΩΣΗ χθες! ΕΝΦΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ χθες! ΜΕΙΩΣΗ ποσοστιαία της φορολογίας χθες! Αν πραγματικά λοιπόν νοιάζεστε για την επιβίωση των ελληνικών επιχειρήσεων, έστω και τώρα ξεκινήστε με όλα τα παραπάνω και όχι με τα τσουχτερά πρόστιμα που παραγγείλατε, με πρόστιμα δεν επιβιώνουν επιχειρήσεις, αλλά κλείνουν!

Παύλου Χρήστος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria