Τραϊανού Παναγιώτης: Η συνωμοσία τού Κορονοϊού - OlaDeka

Τραϊανού Παναγιώτης: Η συνωμοσία τού Κορονοϊού

ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

…Η «λεία» των 5000 δισεκατομμυρίων

και ο στόχος τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

…Θαύμα !! …Θαύμα !! …Μετά την κυβερνητική απόφαση για άρση τού lockdown, δεν υπάρχουν πλέον νέα κρούσματα …νέοι θάνατοι και «εντατικές». Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει τη ζωή του από εκεί όπου την άφησε πριν τις απαγορεύσεις, εφόσον ο μέχρι τώρα «απείθαρχος» ιός πειθάρχησε στις κυβερνητικές εντολές …Έπαψε να μεταδίδεται ανάμεσα στους ανθρώπους και βέβαια να τους σκοτώνει …Το «θηρίο» έγινε επιτέλους «αρνάκι». Αυτή η βιαστική «τακτοποίηση» ενός τόσο μείζονος θέματος —όπως μέχρι τώρα παρουσιαζόταν— θα αρκούσε από μόνη της για κάποιον, ώστε να βγάλει το συμπέρασμα ότι πρόκειται περί μιας τεράστιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε κάποια συμφέροντα …Μεγάλα συμφέροντα, εφόσον μέσα στο «κόλπο» αυτό παγιδεύτηκαν μεγάλοι λαοί και κράτη.

Υπάρχουν δηλαδή αποχρώσες ενδείξεις συνωμοσίας, όταν υπάρχει μια τέτοια «τακτοποίηση» της λογικής «τώρα, που κάναμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε από εκεί όπου το αφήσαμε». Αυτή η συμπεριφορά, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και εγκληματική, μας αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα. Αν το πρόβλημα με τον Κορονοϊό ήταν έτσι όπως μας το παρουσίαζαν μέχρι τώρα και ήταν πραγματικό, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός παράγοντας δεν θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να εξασφαλίσει νομικές διασφαλίσεις απέναντι σε μελλοντικές αξιώσεις πολιτών, οι οποίοι μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων αποφάσεων. Το γεγονός ότι υπήρξε απόφαση αυτής της ευκολίας, αποτελεί για εμάς μια ακράδαντη απόδειξη πως είμαστε θύματα μιας συνωμοσίας.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το όλο θέμα τού Κορονοϊού είναι μέρος μιας τρομερής παγκόσμιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε τεράστια συμφέροντα και τα οποία αυτήν τη στιγμή δεν είναι ορατά στον μέσο άνθρωπο. Όμως, το πρόβλημα με τις συνωμοσίες είναι το εξής: Μέχρι να δεις τον Καίσαρα νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεν αρκεί που είδες τον Βρούτο να τον βρίζει στην ρωμαϊκή αγορά και ν’ αγοράζει καινούργιο μαχαίρι. Πρέπει, δηλαδή, μια συνωμοτική σκέψη να μετουσιωθεί σε πράξη και απ’ αυτήν να προκύψει ένα ορατό κέρδος για τον συνωμότη, ώστε ν’ αποδειχθεί μια συνωμοσία. Αν δεν μπορείς να την αποδείξεις, είσαι ένας από τους «συνωμοσιολόγους» των καφενείων, οι οποίοι φτιάχνουν «σενάρια» για αφελείς και ευκολόπιστους.

Αυτό είναι το όλο θέμα …Μέχρι να δούμε τον Καίσαρα στο πάτωμα, ό,τι και να ξέρουμε —ή μπορούμε να σκεφτούμε— ανήκει στη σφαίρα τής φαντασίας. Μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα της συνωμοσίας εναντίον του, ο Βρούτος είναι ο ευνοημένος του και ο πιο πιστός του συνεργάτης —ακόμα κι αν τρίβει το μαχαίρι του στον λαιμό τού Καίσαρα—. Τι σχέση έχει αυτό με την περίπτωση του Κορονοϊού; …Έχει σχέση, γιατί, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης τής πανδημίας —και του lockdown που ακολούθησε— ό,τι και να γνωρίζεις ή μπορείς να σκεφτείς για την κατάσταση δεν έχει καμία αποδεικτική ισχύ.

Αν, δηλαδή, δεν ολοκληρωθεί το σύνολο του «σεναρίου», το οποίο εμείς θεωρούμε συνωμοσία, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να την αποδείξεις. Μέχρι να δεις το «αίμα» δεν υπάρχει καμία συνωμοσία. Στην περίπτωση του κορονοϊού, για παράδειγμα, τα δεδομένα ήταν τέτοια, που, μέχρι αυτήν τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, δεν υπήρχε καμία περίπτωση ν’ αποδειχθεί κανένα «σενάριο», το οποίο να στέκεται στοιχειωδώς στη λογική.

 Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν τεθούν τα εύλογα ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση, οι λογικές απαντήσεις σε αυτά κάνουν απαγορευτική κάθε σκέψη για συνωμοσία. Ποιος για παράδειγμα έχει τη δυνατότητα να δρομολογήσει μια τέτοιου είδους παγκόσμια συνωμοσία; …Μια συνωμοσία η οποία μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση την Κίνα και να διαλύσει στην κυριολεξία την ευρωπαϊκή οικονομία; …Ο εξής ΕΝΑΣ …Οι ΗΠΑ !!

Μέσα δηλαδή στην Pax Americana μόνον οι ΗΠΑ μπορούν να δρομολογήσουν ένα τέτοιο παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο καταστρέφει ολόκληρες οικονομίες και ισοπεδώνει στην κυριολεξία τις κοινωνίες των κρατών. Πώς όμως μπορείς να ισχυριστείς ότι οι ΗΠΑ συνωμότησαν εις βάρος όλου αυτού του κόσμου, όταν και οι ίδιες οι ΗΠΑ είναι θύματα αυτής της πολιτικής; Πώς μπορείς δηλαδή να θεωρείς το καταστροφικό lockdown —λόγω Κορονοϊού— προϊόν συνωμοσίας, όταν το μεγαλύτερο θύμα του είναι η θηριώδης αμερικανική οικονομία και βέβαια ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός, ο οποίος απομυζά τα μεγαλύτερα κέρδη από το παγκόσμιο εμπόριο το οποίο «νέκρωσε» στην κυριολεξία;

 Πώς μπορείς δηλαδή να πεις ότι αποτελεί απόφαση του Καίσαρα το «μακελειό», όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι σχεδόν νεκρός μέσα στα αίματα και θύμα τού ίδιου του «μακελειού»; Άρα; …Άρα, ψάχνεις στο περιβάλλον τού Καίσαρα τον συνωμότη …Ψάχνεις αυτόν, ο οποίος μπορεί να δώσει εντολές στο όνομα του Καίσαρα και αυτές οι εντολές να είναι εις βάρος ακόμα και του ίδιου του Καίσαρα …Αυτό είναι συνωμοσία, και αυτήν αναζητούμε. Αν, δηλαδή, οι ΗΠΑ είναι οι μόνες που μπορούσαν να δρομολογήσουν μια τέτοια καταστροφική οικονομική πολιτική παγκοσμίως και ταυτόχρονα οι ίδιες πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα, τότε είναι βέβαιο ότι υπάρχει συνωμοσία και θύμα της είναι και οι ίδιες οι ΗΠΑ.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα, που μπορούμε ν’ αποδείξουμε τη συνωμοσία, γιατί τώρα έχουν ολοκληρωθεί όλα αυτά, τα οποία πιο πάνω θεωρήσαμε ως προαπαιτούμενα μια συνωμοσίας …Τώρα υπάρχουν πλέον «αίματα» και βέβαια «νεκροί». Τώρα υπάρχουν σκέψεις, οι οποίες έγιναν πράξεις και υπάρχουν και κέρδη για εκείνους, οι οποίοι είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να τις δρομολογήσουν. Τώρα ο Καίσαρας βρίσκεται πεσμένος και μέσα στα αίματα και ψάχνουμε να βρούμε …ποιος —απ’ αυτούς που βρισκόταν κοντά του— έχει το «μαχαίρι». Την απόπειρα αυτοκτονίας την αποκλείουμε, και άρα ψάχνουμε τον συνωμότη. Ψάχνουμε τον συνωμότη μέσα στο αμερικανικό «ανάκτορο».

Αν τα αμερικανικά συμφέροντα ήταν ταυτισμένα —απολύτως και αποκλειστικά— με τον αμερικανικό λαό, τότε θα λέγαμε ότι η όλη αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία ξεκίνησε από το αμερικανικό χρηματιστήριο και έφτασε στον Κορονοϊό, ήταν λάθος …Τραγικό τους λάθος …Οι άνθρωποι πυροβόλησαν τα πόδια τους. Αποπειράθηκαν ν’ αυτοκτονήσουν και μάλλον τα κατάφεραν. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει αυτό. Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν καμία τάση αυτοχειρίας. Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι άλλο. Αυτό, το οποίο συμβαίνει έχει σχέση με την ίδια τη δομή αυτών, που ονομάζουμε «αμερικανικά συμφέροντα» …Απλά πράγματα.

Αυτό, λοιπόν, το οποίο στο απλοϊκό επίπεδο φαντάζει ως σφάλμα για το ενιαίο των ΗΠΑ, μπορεί να είναι κάτι άλλο …Μπορεί να είναι «ρίξιμο» του ενός συνεταίρου από τον άλλο. Αν κάποιος δηλαδή ισχυριστεί, για παράδειγμα, ότι οι Εβραίοι τής FED διαχειρίστηκαν την τεράστια χρηματιστηριακή κρίση —η οποία προηγήθηκε του Κορονοϊού— με έναν «λάθος» τρόπο, πρέπει να δούμε ποιοι σώθηκαν από το «λάθος» αυτό και πού πήγε το «κόστος» τής καταστροφής που αυτό το λάθος προκάλεσε …Να δούμε αν αυτοί, οι οποίοι έκαναν το «λάθος», κέρδισαν ή έχασαν απ’ αυτό …Να δούμε αν υπάρχει ανάγκη «συνωμοσίας» και άρα ανάγκη για ένα εφιαλτικό lockdown, προκειμένου να καλύψουν κάποιοι τα ίχνη τους. Αν από το «λάθος» αυτό επωφελήθηκε ο ένας ο συνέταιρος εις βάρος τού άλλου, υπάρχει πρόβλημα όταν τη «λανθασμένη» απόφαση την έχει πάρει ο συνέταιρος που επωφελήθηκε. Υπάρχει περίπτωσή σε μια κοινή επιχείρηση να μην υπάρχει κοινή μοιρασιά κινδύνου για τους συνεταίρους; …Βεβαίως και υπάρχει.

Είναι σαν να έχουμε μια επιχείρηση ενοικιάσεων «οχημάτων» με δύο συνέταιρους, που ο καθένας απ’ αυτούς ελέγχει απόλυτα τον δικό του τομέα. Ο ένας, για παράδειγμα, νοικιάζει αυτοκίνητα και ο άλλος σκάφη κάτω από την κοινή «ομπρέλα» τής ίδιας επιχείρησης. Αν αυτός, ο οποίος νοικιάζει αυτοκίνητα, έχει πάρει τεράστια ρίσκα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστροφή —λόγω οικονομικών υποχρεώσεων—, πόσο «καθαρός» μπορεί να είναι, όταν προσπαθεί να σωθεί εις βάρος του συνεταίρου του; …Αν, για να ξεπληρώσει τα δικά του χρέη, εκμεταλλεύεται το κοινό εταιρικό «πρόσωπο» και πουλάει για παράδειγμα την «προβλήτα» τής επιχείρησης, η οποία δεν ανήκει στη δική του δραστηριότητα και η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της δραστηριότητας του συνεταίρου του; …Όταν, δηλαδή, για να σωθεί ο ίδιος, «ξεπουλάει» κάτι, που αν αυτό χαθεί, απειλεί με καταστροφή τον συνέταιρο σε μια περίοδο που αυτός δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Αυτό έγινε στις ΗΠΑ. Η χρηματιστηριακή κρίση του θηριώδους διεθνούς χρηματιστηρίου της Wall Street—το οποίο μόνον κατ’ όνομα ήταν «αμερικανικό»— δεν αφορούσε απόλυτα τους Αμερικανούς και την εθνική τους οικονομία, αλλά αφορούσε απόλυτα τους Σιωνιστές επενδυτές. Εξίσου αφορούσε και τους Σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι συνδέονται με τους επενδυτές και εξαρτώνται από τις χρηματιστηριακές αξίες, εφόσον τις χρησιμοποιούν ως «εγγυήσεις» πιστώσεων κλπ.. Η πτώση, δηλαδή, της αξίας των μετοχών θα «κοκκίνιζε» ΟΛΑ σχεδόν τα μεγάλα δάνεια των μεγάλων επιχειρήσεων και αυτά θα «χτυπούσαν» τις «καρδιές» ΟΛΩΝ των μεγάλων τραπεζών.

Μια κατάρρευση του «αμερικανικού» χρηματιστηρίου όλους αυτούς τους δανειστές —και όχι βέβαια τους δανειζόμενους— θα τους κατέστρεφε. Οι δανειζόμενοι θα περίμεναν «κουρέματα», αλλά τα «κουρέματα» θα τα χρεώνονταν οι τραπεζίτες και αυτοί θα ήταν εκείνοι που θα κινδύνευαν με καταστροφή. Ποιος θα μπορούσε να τους σώσει; …Αυτός, που κόβει το χρήμα, το οποίο είχαν ανάγκη για να σωθούν. Άρα; …Άρα η FED. Το χρήμα, όμως, δεν παράγεται εκ του μηδενός …Κάπου πρέπει να «χρεωθεί». Άρα, για να τους σώσει όλους αυτούς η FED, θα έπρεπε να το κάνει «λεηλατώντας» την αμερικανική οικονομία και άρα τον αμερικανικό λαό. Για να σωθεί δηλαδή το «αμερικανικό» χρηματιστήριο, λεηλατήθηκε η αμερικανική οικονομία. Για να σωθεί το χρηματιστήριο, σχεδόν διπλασιάστηκε το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ. Για να σωθούν δηλαδή οι Εβραίοι, εξαιτίας τής ριψοκίνδυνης δραστηριότητάς τους, θυσιάστηκε η οικονομία των υπολοίπων Αμερικανών.

Αν υπάρχει δηλαδή «σχισμή», όπου θα μπορούσε να υπάρξει συνωμοσία, αυτή βρίσκεται στη σχέση μεταξύ των Αμερικανών και Εβραίων. Μεταξύ των βασικών συνεταίρων τής αμερικανικής Υπερδύναμης …Των δύο συνεταίρων, οι οποίοι ήταν εξειδικευμένοι σε διαφορετικούς τομείς και ως εκ τούτου είχαν διαφορετικές ανάγκες, παρ’ όλο που ανήκαν στην ίδια «επιχείρηση». Αν λοιπόν υπάρχει πρόβλημα, κάπου εκεί μπορεί να βρίσκεται. Κάποιος από τους συνέταιρους, που «έπαιζε» με πιο μεγάλα ρίσκα, είδε ότι κινδυνεύει με καταστροφή και αποφάσισε να «ρίξει» τους υπόλοιπους …Εσωτερικό είναι το θέμα δηλαδή …Δεν ψάχνουμε τη συνωμοσία ανάμεσα σε τρίτους και άρα εξωτερικούς ανταγωνιστές των ΗΠΑ —όπως είναι η Κίνα ή η Ρωσία— …Ψάχνουμε ανάμεσα στους συνεταίρους και στα ιδιαίτερα συμφέροντα που έχουν αυτοί μέσα σε μια θηριώδη οικονομία.

Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν όλα αυτά τα παράδοξα στην υπόθεση. Είναι παράδοξο τόσο μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες να παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες στην πραγματικότητα απειλούν την ίδια την οικονομική λειτουργία τού Πλανήτη. Είναι παράδοξο οι Αμερικανοί όχι μόνο να μην εμποδίζουν τους άλλους να κατεβάσουν τους «διακόπτες» των οικονομιών τους αλλά να είναι και οι ίδιοι ανάμεσα σε αυτούς. Με βάση τη λογική κανένας από τους ισχυρούς παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας δεν θα είχε συμφέρον από το «πάγωμα» της παγκόσμιας οικονομίας και από την πτώση των τιμών τού πετρελαίου. Με βάση τη λογική, κανένας δεν θα έπαιρνε την απόφαση για ένα γενικό και παγκόσμιο lockdown, το οποίο θα απορρύθμιζε για πολύ καιρό την οικονομία. Επειδή, όμως, λογική σε κατάσταση πανικού δεν υπάρχει, το θέμα αρχίζει και περιπλέκεται.

Εδώ κάπου αρχίζει και «αχνοφαίνεται» ο ρόλος των Εβραίων. Κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα και έντονα την αμερικανική πολιτική «έσπρωξαν» τις ΗΠΑ στο λάθος. Κάποιοι που είχαν πολύ μεγάλα δικά τους προβλήματα να επιλύσουν και αυτό μπορούσαν να το κάνουν μόνο εις βάρος των άλλων. Κάποιοι θα επιχειρούσαν να κάνουν έναν «φόνο» και τους συνέφερε να βάλουν μια καταστροφική «πυρκαγιά» που θα έσβηνε τα «ίχνη» τους. Επειδή μιλάμε για άπληστους και αδίστακτους ανθρώπους, πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν σε μια ακραία περίπτωση πανικού να πάρουν τέτοιου είδους ακραίες αποφάσεις. Επειδή μιλάμε για πανικοβλημένους Σιωνιστές, θεωρούμε απολύτως σίγουρο ότι θα μπορούσαν να ρισκάρουν ένα «άλμα» στο «κενό». Θεωρητικά, μπροστά στον κίνδυνο του τέλους, θα μπορούσαν κάποιοι να ρισκάρουν τα πάντα σε μια «ζαριά» και να διεκδικήσουν τα πάντα —και για πάντα—. Βλέποντας δηλαδή οι Εβραίοι την πτώση τού «παραφουσκωμένου» χρηματιστηρίου ως αναπόφευκτη και το δικό τους «άδειασμα» θέμα χρόνου να συμβεί, θα μπορούσαν να παίξουν τα πάντα σε μια «ζαριά». Έτσι κι αλλιώς χαμένοι ήταν. Είναι μια  πράξη απελπισίας, όμοια μ’ αυτήν που κάποιος πηδάει τελευταία στιγμή από ένα αεροπλάνο που πέφτει, καθώς γνωρίζει πως, αν παραμείνει πάνω σ’ αυτό, έτσι κι αλλιώς είναι τελειωμένος. Ρισκάρει, γιατί δεν έχει τίποτε να χάσει και ελπίζει έστω και σε ένα θαύμα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση αυτήν. Αυτοί, οι οποίοι πάνω στο αμερικανικό «σκάφος» έλεγχαν τον Κόσμο με τους συνεταίρους τους, μπορεί, αντιλαμβανόμενοι τη βέβαιη «πτώση» του, να τόλμησαν το μεγάλο «σάλτο» …Να παράτησαν τους συνεταίρους τους …Να τους εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν, για ν’ αυξήσουν τις πιθανότητές τους και να θεωρούν πως, αν καταφέρουν να επιβιώσουν, όχι μόνον θα σωθούν, αλλά θα μείνουν ΜΟΝΟΙ και κυρίαρχοι σε ολόκληρο τον Κόσμο …Να πάρουν το μοναδικό «αλεξίπτωτο» στο «αεροπλάνο» και να πηδήξουν, «ρίχνοντας» όλους τους άλλους.

Αυτά δείχνουν οι αριθμοί τής πρωτοφανούς κρίσης …Σώθηκαν τα χρηματιστήρια —και άρα οι περιουσίες των Σιωνιστών— εις βάρος τής αμερικανικής οικονομίας και άρα εις βάρος τού αμερικανικού λαού. Οι Σιωνιστές διέλυσαν την αμερικανική οικονομία, για να στηρίξουν με «δανεικά» την τραπεζική αγορά και άρα να σώσουν τις σιωνιστικές τράπεζες, οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα κατέρρεαν. Τώρα, στη λήξη αυτής της κρίσης —η οποία ξεκίνησε από μια πρωτοφανή χρηματιστηριακή κρίση, που εύκολα θα μετατρεπόταν σε τραπεζική κρίση και που θα οδηγούσε σε νέες σιωνιστικές «τραγωδίες» τύπου Lehman Brothers— τον «μουτζούρη» τον πήρε ο αμερικανικός λαός και οι Σιωνιστές —προς στιγμή— σώθηκαν. Προς στιγμή, δηλαδή, στην κορυφή τού Κόσμου δεν βρίσκονται πλέον οι Αμερικανοί με τους Σιωνιστές συνεταίρους τους, αλλά μόνον οι Σιωνιστές, εφόσον οι Αμερικανοί —είναι πλέον φανερό— είναι «χρεωκοπημένοι».

Άρα; …Άρα, το κύριο θύμα αυτής της τεράστιας κρίσης ήταν οι μέχρι πριν λίγους μήνες κυρίαρχοι του Πλανήτη …Οι πάλαι ποτέ πανίσχυροι Αμερικανοί. Σήμερα αυτοί οι Αμερικανοί είναι πλέον «τελειωμένοι». Είναι οι φτωχοί και άνεργοι πολίτες ενός «ξεχαρβαλωμένου» κράτους, το οποίο χρωστάει  απίστευτα ποσά. Είναι οι ιδιοκτήτες ενός «κουφαριού», του οποίου κάποιοι απορρόφησαν όλο το «αίμα» που του έδινε ζωή. Αυτούς «λεηλάτησαν» οι Σιωνιστές, για να σώσουν τις περιουσίες τους, μεταφέροντας τις ζημιές στον αμερικανικό λαό …Άλλος ένας λαός, ο οποίος «γεύτηκε» το ίδιο «μενού» που προσφέρουν ανά τους αιώνες οι Σιωνιστές. Χιλιετίες μετά τους αρχαίους Αιγυπτίους απέκτησαν και οι Αμερικανοί σοβαρό λόγο να τους «κυνηγήσουν» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Όμως, μέχρι να καταλάβουν οι Αμερικανοί το πώς ακριβώς την «πάτησαν» από τους «φιλοξενούμενούς» τους, οι Εβραίοι μπορούν να καμαρώνουν τη «μονοκρατορία» τους.

Πώς, όμως, έγινε ένα τόσο τρομερό και τεράστιο «άδειασμα»; Από αυτό το σημείο κι έπειτα μιλάμε καθαρά με όρους συνωμοσίας. Πού ακριβώς ψάχνεις όταν αναζητάς συνωμότες; …Στα συμφέροντά τους και στους «κολλητούς» τους. Ψάχνεις να δεις δηλαδή τα κέρδη τους σε μια αρνητική κατάσταση και ψάχνεις επίσης να δεις πώς συμπεριφέρθηκαν οι «φίλοι» τους σε περίπτωση που η όλη κατάσταση απαιτούσε τη συνέργεια και άλλων παραγόντων. Κατά τη γνώμη μας μια τέτοιας κλίμακας συνωμοσία δεν θα μπορούσαν οι Εβραίοι να τη φέρουν εις πέρας μόνοι τους …Πρέπει να συνεργάστηκαν και με άλλους παράγοντες του ιδίου «κλίματος» και τέτοιοι —για εμάς— είναι οι Γερμανοί και οι όπου Γης κομμουνιστές. 

Αυτοί είναι καθαρά δημιουργήματα και ενεργούμενα των Σιωνιστών …Πονηροί και συμφεροντολόγοι, που εύκολα προδίδουν ακόμα και τους ευεργέτες τους. Δεν λέμε τίποτε παράξενο για κάποιον που γνωρίζει τόσο τους Γερμανούς όσο και τους κομμουνιστές. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Γερμανοί έδειξαν πως είναι άπληστοι, αχάριστοι και έτοιμοι για οποιοδήποτε έγκλημα μπορεί να τους αποφέρει κέρδος. Οι κομμουνιστές —από την άλλη πλευρά— είναι οι πιο γνωστοί «ενοικιαζόμενοι» χαφιέδες …Είναι οι νέοι «ευνούχοι» τού συστήματος, που, προκειμένου να επωφεληθούν, μπορούν να υπηρετήσουν ακόμα και τον ίδιο τον διάολο. Όποιος τους πληρώνει, τους χρησιμοποιεί όπως θέλει. Αυτά όλα θα τα εξηγήσουμε πιο κάτω, όταν θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μας «σενάριο» συνωμοσίας.

Το θέμα είναι ότι οι ΗΠΑ δεν αντέδρασαν καθόλου στην «επίθεση» την οποία δέχθηκαν, και την «πάτησαν» …Την «πάτησαν», εξαιτίας τής εμπιστοσύνης που έδειξαν ως λαός σε λάθος ανθρώπους. Πώς όμως να αντιδράσουν, όταν αυτοί, οι οποίοι πρέπει να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας —για να προστατεύσουν τον λαό— είναι είτε διεφθαρμένοι προδότες είτε πληρωμένοι χαφιέδες των Σιωνιστών;  Σε αυτό «συμφωνούν» και όλα τα γνωστά πληρωμένα «φερέφωνά» τους …Από τους διεφθαρμένους «ηγέτες» των Δημοκρατικών μέχρι τους πολυδιαφημισμένους «σταρ» τής ενημέρωσης. Κατά σύμπτωση ΟΛΟΙ —με τη στάση τους— ενθάρρυναν το «άδειασμα» των ΗΠΑ …Ενθάρρυναν την «τρέλα» σπατάλης τής FED και το απολύτως εσφαλμένο lockdown που ακολούθησε. Οι δήθεν «αριστεροί» Δημοκρατικοί όχι απλά δεν αντιδρούσαν στην προστασία τού Μεγάλου Κεφαλαίου με χρήματα του αμερικανικού λαού, αλλά πλειοδοτούσαν σε κάθε πρόταση της Κυβέρνησης.

Αυτά όλα δεν είναι τυχαία …Είναι συνειδητές επιλογές των Σιωνιστών. Αυτοί όχι απλά ελέγχουν το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ, αλλά στην κυριολεξία είναι ιδιοκτήτες του. Από τη στάση αυτού του κόμματος μπορεί κάποιος ν’ αντιληφθεί τι ακριβώς επεδίωκαν τα «αφεντικά» του. Δημοκρατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν υπέρ τού καθολικού lockdown τής θηριώδους αμερικανικής οικονομίας. Γιατί τους βόλευε ένα lockdown στη συγκεκριμένη περίπτωση; …Γιατί δεν μπορούσαν χωρίς αυτό ν’ ανοίξουν τα θησαυροφυλάκια τής FED, για να δώσουν τα τρισεκατομμύρια δολάρια που ήθελαν οι Σιωνιστές, ώστε να σώσουν τις χρηματιστηριακές τους επενδύσεις και βέβαια τις τράπεζές τους.

Ο τελευταίος που είχε κάνει κάτι τέτοιο —με τεράστιο πολιτικό κόστος και για πολύ λιγότερα χρήματα— ήταν ο Ομπάμα το 2008. Τώρα δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και μάλιστα σε μια εποχή δύσκολη, που κάποιοι επιμένουν να θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον τού Ομπάμα και των επιλογών του …Σε μια εποχή, που το «ταβάνι» τού χρέους δεν επέτρεπε καμία χρηματοδοτική πολιτική.

Άποψή μας είναι πως οι Σιωνιστές —μετά την κρίση τού 2008 και έχοντας δει «κατάματα» την πιθανότητα της κατάρρευσης— σχεδίασαν ένα «plan b’» σε περίπτωση που ξαναβρεθούν σε μια ανάλογη κατάσταση …Από τότε είχαν στη «φαρέτρα» τους τόσο τον «ιό» όσο και την επιχειρηματολογία τού «τρόμου» …Την είχαν δοκιμάσει άλλωστε και στο δικό τους Χόλυγουντ …Την είχαν κουβεντιάσει και μεταξύ τους —αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Μπιλ Γκέιτς σε ανύποπτο χρόνο την είχε «φανταστεί»— …Από τότε γνώριζαν μέχρι και από πού έπρεπε να ξεκινήσουν το «σενάριο», προκειμένου να μην μπορεί κανείς να εντοπίσει τα ίχνη τους και άρα τις ευθύνες τους. Ήταν αδύνατον ν’ αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και να βρεθούν όλοι μαζί σε μια θέση ανάλογη μ’ αυτήν που βρέθηκε τότε η Lehman Brothers …Ένα «διαμάντι» στο σιωνιστικό «στέμμα», το οποίο στην κυριολεξία «εξατμίστηκε»  μπροστά στα μάτια τους και ακόμα το κλαίνε.

Αν τότε βολεύτηκαν με τον διεφθαρμένο Ομπάμα, δεν σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσαν να το επαναλάβουν όποτε τους βόλευε. Ο κόσμος τότε αντέδρασε πολύ άσχημα στη «σωτηρία» τους με χρήματα των φορολογουμένων και θα ήταν αδύνατον να το δεχθούν να επαναληφθεί, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν τότε ήταν πρόκληση το περίφημο «too big to fail» τώρα απλά δεν θα μπορούσε καν να συζητηθεί. Έπρεπε λοιπόν να βρουν έναν τρόπο, ώστε να έχουν πάντα τη δυνατότητα να βάζουν το χέρι στην «τσέπη» τού αμερικανικού λαού και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να βρουν τρόπο να μπορούν να βάλουν ανά πάσα στιγμή τη FED να τους σώσει με κρατικά χρήματα. Το «κόλπο», δηλαδή, με το lockdown το είχαν στα συρτάρια τους πολλά χρόνια πριν το δούμε εμείς να εκτελείται. Αυτό ήταν το «αλεξίπτωτό» τους και αυτό ήταν βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσουν με ένα χρηματιστήριο να βρίσκεται στον «ουρανό» των 29500 μονάδων και να «γκρεμίζεται» μέσα σε λίγες ημέρες στις 18000 μονάδες.

 Το lockdown γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ζητούμενο γι’ αυτούς …Το απόλυτο ζητούμενο, και αυτό ήταν κάτι, το οποίο μόνον ένας «θανατηφόρος ιός» μπορούσε να τους το εξασφαλίσει ή μια επίθεση από «εξωγήινους». Μόνον ένα τέτοιο εντυπωσιακό και καταστροφικό lockdown μπορούσε να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός, προκειμένου να επιχειρήσουν να κάνουν αυτό το οποίο ήθελαν και να περάσει απαρατήρητο. Μόνον πίσω από έναν μαζικό τρόμο και πανικό μπορούσαν να «τυφλώσουν» τους Αμερικανούς και να επιχειρήσουν το πιο μεγάλο «ριφιφί» στην παγκόσμια οικονομική ιστορία. Μόνον κρυπτόμενοι πίσω από τις τραγικές συνέπειες ενός γενικού lockdown θα μπορούσαν να πάρουν αυτά που ήθελαν και άρα να σωθούν. Τους ήταν απαραίτητο έναν τέτοιο γενικό καταστροφικό συμβάν, για να δημιουργήσουν —μέσα από τη φτώχεια και τη μιζέρια που οι ίδιοι θα προκαλούσαν— τους μελλοντικούς συνενόχους τους.

Η πολιτική τού «μαζί τα φάγαμε» πάντα αποδίδει καρπούς στους κλέφτες. Γνωρίζοντας δηλαδή τις καταστροφικές συνέπειες ενός lockdown, επεδίωξαν να το προκαλέσουν και να το εκμεταλλευτούν. Με έναν «χολιγουντιανού» τύπου «ιό», ο οποίος χτυπά «επιλεκτικά» τους «αγαπημένους» μας, θα το προκαλούσαν και στη συνέχεια θα εκμεταλλεύονταν τις καταστροφικές συνέπειές του για την οικονομία. Θα έδιναν σε εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων και εκατομμύρια ανέργων κάποια «ψίχουλα» και τα «φιλέτα» θα τα έδιναν εκεί όπου εξ’ αρχής το είχαν προγραμματίσει. Πώς αλλιώς θα έδιναν —μέσω της FED— πίστωση άνευ ορίων στις τράπεζες να αγοράζουν μετοχές; …Τις δικές τους μετοχές. Οι Σιωνιστές τραπεζίτες με χρήματα του αμερικανικού λαού αγόραζαν τις καταρρέουσες μετοχές των Σιωνιστών επενδυτών. Τι ζημιά θα είχε σήμερα ο Μπάφετ, αν δεν υπήρχε το «μπαζούκας» τής FED; …Πού θα ήταν ο Σόρος σήμερα; …Η Goldman Sachs;

 Αυτό ήταν το κέρδος τού lockdown. Έγιναν συνένοχοι αυτοί —που πήραν τα τρισεκατομμύρια— με τους κακομοίρηδες —που πήραν μερικές χιλιάδες δολάρια, για να μην βάλουν «λουκέτο» στο μαγαζάκι τους— ή τους νεόπτωχους ανέργους —που θα έπαιρναν κάποια ψίχουλα για «βοήθημα»—. Πενήντα εκατομμύρια άνεργοι πλέον στις πάλαι ποτέ πανίσχυρες οικονομικά ΗΠΑ. Εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων θα βάλουν «λουκέτο», εξαιτίας τού «παγώματος» της αγοράς. Δεκάδες εκατομμύρια ανέργων θα προστεθούν σε μια ήδη κατεστραμμένη εθνική οικονομία, η οποία «έσωσε» για μία ακόμη φορά τους Σιωνιστές μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας. Όλα αυτά τα γνώριζαν αυτοί οι οποίοι τα προκάλεσαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλος ο δήθεν πανικός —ο οποίος πίεσε τον Λευκό Οίκο— ξεκίνησε από τη σιωνιστική Νέα Υόρκη. Δεν είναι επίσης τυχαίο, που συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις στήριξαν αυτήν την «αυτοκτονική» πολιτική τής άνευ ελέγχου χρηματοδότησης των πάντων.

Δημοκρατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν υπέρ τής άνευ ορίων κοπής χρήματος από τη FED. Δημοκρατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν υπέρ τής άνευ ορίων και όρων στήριξης με κρατικό χρήμα των σιωνιστικών τραπεζών. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών, τις οποίες εξωθήθηκε να κάνει μια ρεπουμπλικανική Κυβέρνηση; Μια κρίση, η οποία ξεκίνησε από το χρηματιστήριο —και ήταν θέμα χρόνου να διαλύσει τις άπληστες τράπεζες που δημιούργησαν τη «φούσκα» του—, ξαφνικά μεταλλάχτηκε και έγινε κρίση τής αμερικανικής οικονομίας. Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε κατά κύριο λόγο τούς πλούσιους Σιωνιστές επενδυτές, εισοδηματίες και τραπεζίτες τής Wall Street, σήμερα καταστρέφει τον αμερικανικό λαό. Καταστρέφει εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων. Καταστρέφει εστιατόρια, μπαρ, κουρεία, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καθαριστήρια κλπ.. Καταστρέφει εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι δεν μπαίνουν καν σε λίστες ανέργων. Καταστρέφει τη βάση τής οικονομίας τού αμερικανικού λαού. Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε τους Σόρος και τους Μπάφετ, ξαφνικά έγινε αιτία να καταρρεύσει η εσωτερική οικονομία των ΗΠΑ …Γλίτωσαν τα θηρία και έβαλαν «λουκέτο» τα «μπακάλικα».

Αυτήν τη μετακίνηση του «μουτζούρη» —και άρα τη σωτηρία τού σιωνιστικού κεφαλαίου— την πέτυχαν μέσα από την απολύτως αντιαμερικανική και εγκληματική πολιτική τής FED. H FED στην πραγματικότητα είναι αυτή, η οποία λεηλάτησε τον αμερικανικό λαό, για να σώσει τους Σιωνιστές …Η σιωνιστικής ιδιοκτησίας FED …Tο σιωνιστικό «μαγαζί» αυτών, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ …«Ιδιοκτήτες» των Ομπάμα, των Κλίντον και όλου του σιωνιστικού πολιτικού κυκλώματος. Γιατί το υπογραμμίζουμε αυτό; …Γιατί, στην πιο προδοτική στιγμή τής σιωνιστικής FED, πρόεδρός της είναι ο Jerome Powell. Οι Σιωνιστές, δηλαδή, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τη FED και έχουν σ’ αυτήν τοποθετημένους μόνιμα Εβραίους προέδρους —από τον Γκρίνσπαν, τον Μπενράνκε μέχρι και την Γέλεν—, στην πιο κρίσιμη στιγμή τής ιστορίας τους στις ΗΠΑ εμπιστεύτηκαν την «τύχη» τους σε έναν χριστιανό και Ρεπουμπλικάνο. Πόσο δηλαδή πιο «εκκωφαντικό» μπορεί να είναι αυτό το «ξεκάρφωμα»;

Αναζητώντας λοιπόν απαντήσεις στις όποιες υποψίες έχουμε περί συνωμοσίας, προσπαθούμε να βγάλουμε εμμέσως τα συμπεράσματά μας, μελετώντας τους συνήθεις ύποπτους …Μελετώντας τις συμπεριφορές αυτών, οι οποίοι συνήθως είναι οι ορκισμένοι συνεργάτες των Σιωνιστών. Από ποιους είπαμε ότι πλαισιώνονται οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί «μπράβοι» τους; …Από τους κομμουνιστές, τους ανώμαλους και τους άθεους. Χωρίς να εμβαθύνουμε καθόλου, θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε κάποιες συμπεριφορές αυτών, οι οποίοι είναι μόνιμοι σύμμαχοι των Σιωνιστών και των οποίων οι συμπεριφορές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «ύποπτες»…

…Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία «πειθάρχησαν» οι συνήθεις ύποπτοι της κοινωνικής αντίδρασης και βέβαια της «ανυπακοής» …Για πρώτη φορά συμφώνησαν αυτοί, οι οποίοι κατ’ επάγγελμα διχάζουν την κοινωνία …Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία τα απολύτως καθεστωτικά ΜΜΕ ευθυγραμμίστηκαν με τους κομμουνιστές «επαναστάτες» …Για πρώτη φορά τα διεθνή ΜΜΕ τού δήθεν ελεύθερου κόσμου είχαν μια σχεδόν σταλινικού τύπου «στρατευμένη» άποψη υπέρ τής καταστροφικής για την οικονομία καραντίνας και οι συνήθως αντιδραστικοί «επαναστάτες» τού κομμουνισμού δεν αντέδρασαν καθόλου …Δεν βγήκαν στους δρόμους να «καταγγείλουν» το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και τους ακριβοπληρωμένους χαφιέδες των δικών του ΜΜΕ …Δεν βγήκαν να «σώσουν» τους εργάτες από τους «ιμπεριαλιστές» τής εργασίας. Τέτοια αγαστή συνεργασία μεταξύ «ορκισμένων» εχθρών είναι πρωτοφανής. Τέτοια «συμφωνία» μεταξύ των επαγγελματιών τού «διχασμού» δεν έχει ξαναϋπάρξει.

Τι συμβαίνει λοιπόν; …Όταν κατά «σύμπτωση» ΟΛΑ τα διεθνή ΜΜΕ και ΟΛΑ τα κομμουνιστικά κόμματα του Πλανήτη ελέγχονται από τους Εβραίους ιδρυτές και χρηματοδότες τους είναι σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμες οι συμπεριφορές τους. Μόνον κοινά συμφέροντα και κοινές εντολές από κοινά αφεντικά μπορούν να δικαιολογήσουν τη σημερινή «φιλάνθρωπη» φλυαρία των ΜΜΕ και την απρόσμενη «βουβαμάρα» των επαγγελματιών τής κοινωνικής αντίδρασης.

Φτάσαμε στο σημείο να ακούγονται θεωρίες συνομωσίας από τις κομμώτριες της γειτονιάς και όχι από τους ευφάνταστους «ερευνητές» τής «αλήθειας» ή τους επαγγελματίες «υπερασπιστές» των λαών. Αυτοί, οι οποίοι διυλίζουν τον «κώνωπα», για να βρουν μια υποψία συμφερόντων τού Μεγάλου Κεφαλαίου, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε γι’ αυτήν την περίπτωση;

Εξίσου ύποπτη ήταν και η στάση όλων των «αντιδραστικών» υπερδυνάμεων του Πλανήτη …Εκείνων των δυνάμεων, οι οποίες μεταξύ άλλων «αποκαλύπτουν» διεθνείς συνωμοσίες …Υπερδυνάμεων, οι οποίες κατά «σύμπτωση» έχουν κομμουνιστικές ηγεσίες …Ηγεσίες, οι οποίες συνδέονται απ’ ευθείας με τους Σιωνιστές χρηματοδότες τους …Είτε μιλάμε για το Πεκίνο είτε μιλάμε για τη Μόσχα …Ηγεσίες, οι οποίες δεν ελέγχονται από τους λαούς τους και βέβαια τα «ξέρουν» όλα. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που το πρόβλημα του Κορονοϊού ξεκίνησε από την πιο «σκοτεινή» Μεγάλη Δύναμη του Κόσμου; Ποιος θα ελέγξει τη συμπεριφορά τού Πεκίνου; Ποιος θα ελέγξει τα βιολογικά εργαστήρια της κομμουνιστικής Κίνας; Ποιος θα την καταγγείλει; Πού είναι ο επίσης κομμουνιστής και καγκεμπίτης Πούτιν, που τα ξέρει όλα και έχει παραδώσει το σύνολο της Ρωσίας στους Σιωνιστές «ολιγάρχες»; Πού είναι οι τρομερές μυστικές υπηρεσίες τής Ρωσίας; Φτάσαμε στο σημείο να καταγγέλλει συνωμοσίες ο ίδιος ο φουκαράς ο Τραμπ και οι δήθεν Δημοκράτες και τα σιωνιστικά ΜΜΕ να τον εμπαίζουν.

Τέλος αφήσαμε τη Γερμανία …Την ιδιωτική επιχείρηση των Σιωνιστών, που παριστάνει το κράτος. Η Γερμανία σε όλη τη διάρκεια της «καραντίνας» είχε μια πολύ ύποπτη στάση …Σαν να γνώριζε κάτι, αλλά, για λόγους τακτικής, έπρεπε να ευθυγραμμίζεται με τους υπόλοιπους, για να μην «καρφώνεται» …Σαν να μην ήθελε να συμμετάσχει στην «καταστροφική» παράσταση, αλλά το έκανε με δυσκολία, καθώς δεν επιθυμούσε ακέραιη τη ζημιά τού lockdown. Έκανε ό,τι μπορούσε να τη μειώσει για τον εαυτό της, αλλά για τους άλλους το θεωρούσε δεδομένο ότι έπρεπε να το σεβαστούν. Ξεκίνησε πιο αργά από τους άλλους την «καραντίνα» …με πολύ μεγάλη απροθυμία και με αφύσικα χαμηλά για το μέγεθός της «κρούσματα». Ταυτόχρονα ήταν η πρώτη που βγήκε από την «καραντίνα» και μετά —μπροστά στον κίνδυνο να βγουν και οι άλλοι— …ξαναμπήκε «θορυβωδώς» για να ξαναβγεί στα κρυφά!!

Όλα αυτά είναι «αποχρώσες» ενδείξεις συνωμοσίας, όπως θα έλεγε και ένας ποινικολόγος. Τι πιστεύουμε ότι έγινε; Κατ’ αρχάς να πούμε μερικά πράγματα για αυτό καθ’ αυτό το πρόβλημα του ιού. Δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση ότι ο Κορονοϊός είναι αυτό, το οποίο προβλήθηκε ότι δήθεν είναι. Ο Κορονοϊός είναι ένας ακόμα ιός —σαν αυτόν της γρίπης— και οι ιοί δυστυχώς σκοτώνουν …Σκοτώνουν αδύναμους ανθρώπους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε για να «σκοτώσει» επιλεγμένες οικονομίες. Τα ΜΜΕ τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό αυτόν και για να το καταφέρουν έπαιξαν με το συναίσθημα. Πώς έγινε αυτό; …Τον «εξειδίκευσαν» στη θανάτωση των ηλικιωμένων και δημιούργησαν ενοχές στην κοινωνία. Εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη των ανθρώπων για τους γονείς τους και εκεί «πόνταραν» …Αυτό κι αν έχει την πλάκα του. Αυτοί, οι οποίοι, ως διαχειριστές των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων, συνήθως «γκρινιάζουν» που οι γονείς μας ζουν πολλά χρόνια, κατέβασαν τα «ρολά» τής οικονομίας, για να τους σώσουν …Τόσο μεγάλη ευαισθησία. Σε μια ανθρώπινη κοινωνία, η οποία έχει αντιμετωπίσει πανούκλες, τύφους, εβλογιές, έμπολες, και aids και δεν έκλεισε ποτέ ούτε ένα μπακάλικο, είναι τουλάχιστον ύποπτο να πάμε σε ένα γενικό παγκόσμιο lockdown. Σε μια ιμπεριαλιστική κοινωνία, η οποία σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπων, για να πουλήσει μερικές σφαίρες παραπάνω, είναι τουλάχιστον ύποπτο οι ιμπεριαλιστές να επιλέγουν το ρίσκο τής καταστροφής τους από «ευαισθησία» για την παγκόσμια υγεία. Είναι δυνατόν τα συνήθη «κτήνη» τής απληστίας και του συμφεροντολογισμού να βάλουν την υγεία των φτωχών και των γερόντων πάνω από τα κέρδη τους;…

Από πότε τα «κτήνη» απέκτησαν ευαισθησίες; Και μόνον αυτά, που μόλις τώρα περιγράψαμε να γνωρίζει κάποιος, αρκούν, για να καταλάβει ότι τα πράγματα σίγουρα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται.  Δεν θα πούμε τίποτε παραπάνω γι’ αυτό το θέμα, εφόσον σύντομα θα αποδειχθεί απολύτως απάτη ο ιός …Ένας ιός από τους εκατοντάδες «διαφορετικούς» ιούς τής γρίπης που εμφανίζονται κάθε χρόνο και δεν απασχολούν κανέναν …Ένας ιός, που, τώρα που λύθηκαν τα προβλήματα των συνωμοτών, δεν θα μας απασχολήσει ποτέ ξανά. Τώρα, που πήραν τα τρισεκατομμύρια οι Εβραίοι, θα «ξεχάσουν» τον ιό και θα γελάνε μεταξύ τους για τους «φερετζέδες» που μας έβαλαν να φοράμε στους δρόμους.

Αυτό, το οποίο μας ενδιαφέρει εμάς, είναι να εντοπίσουμε τα κοινά συμφέροντα των συνωμοτών, ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς τους «ένωσε» και επιχείρησαν κάτι τόσο επικίνδυνο —όχι μόνον για τα θύματά τους, αλλά και για τους ίδιους—.  Οι Εβραίοι, εκτός από τα κέρδη που θα απολάμβαναν οι ίδιοι, θα πρέπει να υποσχέθηκαν «κέρδη» και στους συνενόχους τους. Κανένας δεν βάζει το κεφάλι του στην «γκιλοτίνα» μόνον για να βοηθήσει κάποιον άλλο να σωθεί …Αυτό το κάνει για το κέρδος, και αυτό αναζητούμε. Ποια ήταν τα κέρδη όλων αυτών, που θεωρούμε σίγουρο ότι βοήθησαν τους Σιωνιστές εις βάρος των Αμερικανών;

Κατ’ αρχήν όλοι γνώριζαν ότι βρίσκονται μπροστά σε μια απολύτως αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία απειλούσε τα πάντα. Η Pax Americana από καιρό έδειχνε να «τρικλίζει» σε επικίνδυνο βαθμό. Η αγορά της παρέπαιε την ίδια ώρα που τα χρηματιστήριά της ήταν «φουσκωμένα» σαν «μπαλόνια». Άρα, δεν απειλούνταν μόνον οι επενδύσεις των Εβραίων …Απειλούνταν και η παραγωγή τής Κίνας, η οποία στόχευε στην παγκόσμια αγορά …Απειλούνταν και τα «πλεονάσματα» της Γερμανίας σε μια αγορά που έδειχνε σημάδια «κόπωσης» και ήταν θέμα χρόνου να «εξανεμιστούν» σε επιδόματα ανεργίας …Απειλούνταν το σιωνιστικό καθεστώς τού Πούτιν …που, χωρίς τα χρήματα των πελατών τής Δύσης, δεν θα μπορούσε να «φιμώνει» τους αντιφρονούντες.

Υπήρχε δηλαδή ένα κοινό ενδιαφέρον μεταξύ όλων αυτών, οι οποίοι, χωρίς να είναι Αμερικανοί, επωφελούνταν από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Όλοι αυτοί «έβλεπαν» ότι αυτός δεν «τραβούσε» πλέον στον βαθμό αυτόν, που να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς. Υπήρχε ένας «μουντζούρης», που τους απειλούσε όλους. Άρα; …Άρα, ήταν εύκολο, αν τον «φόρτωναν» στους Αμερικανούς, να τη γλιτώσουν οι ίδιοι —έστω και προς στιγμήν—. Η Κίνα είχε συμφέρον να χρεωθούν οι ΗΠΑ την καταστροφή και να ισχυροποιηθεί η δική της θέση στην παγκόσμια ιεραρχία …Η Ρωσία επίσης. Δεν είναι δηλαδή δύσκολο να φανταστούμε ότι τα φασιστικά τους καθεστώτα συνεργάστηκαν με αυτούς, που όλοι γνωρίζουν πως είναι τα αφεντικά τους. Είναι γνωστό στους πάντες ότι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι είναι η «ασφάλεια» των διεφθαρμένων κομμουνιστικών καθεστώτων τόσο της Μόσχας όσο και του Πεκίνου …Αυτοί είναι που χειρίζονται τους «κουμπαράδες» των «μαύρων» χρημάτων τους …Αυτοί έχουν το «πορτοφόλι» τους, αν —ου μη γένοιτο— αναγκαστούν να φύγουν νύχτα από τους «θρόνους» τους.

Ανάλογο κέρδος είχε και η Γερμανία. Η Γερμανία έβλεπε ότι τα «πλεονάσματά» της αργά ή γρήγορα θα εξανεμίζονταν από μια παρατεταμένη κι ανεξέλεγκτη οικονομική κρίση. Ήδη υπήρχε πτώση στις εξαγωγές της και δεν υπήρχε «φως» στο «τούνελ». Θέμα χρόνου ήταν ν’ αρχίσουν τα ασφαλιστικά της ταμεία να «τρώνε» αυτά τα πλεονάσματα, «ταΐζοντας» άνεργους και άεργους λαθρομετανάστες. Ταυτόχρονα έβλεπε ότι, ακόμα και μέσα στην Ε.Ε., τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα. Οι εθνικές οικονομίες έδειχναν τάσεις να επιστρέψουν στην κλειστή λειτουργία και αυτό απειλούσε την εξαγωγική παραγωγική «μηχανή» τής Γερμανίας. Κράτη ανταγωνιστικά —όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Γαλλία— ήταν θέμα χρόνου ν’ αντιδράσουν στην αλαζονική και άπληστη πολιτική της. Με το προηγούμενο του Brexit και την «καταστροφή» που δεν ήρθε για τους Βρετανούς, όλο και περισσότεροι Ιταλοί, Γάλλοι ή Ισπανοί έβλεπαν με καλό μάτι ένα «exit» από τον ναζιστικό «θάλαμο» βασανισμού, που ονομάζεται Ε.Ε..

Τι θα μπορούσαν να κάνουν οι Γερμανοί για να επιβιώσουν; …Να ζήσουν εις βάρος ΟΛΩΝ των υπολοίπων Ευρωπαίων …Να αποτελειώσουν μία για πάντα τον ανταγωνισμό τους …Να διαλύσουν τις εθνικές οικονομίες και όλες εκείνες τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν εθνικές πολιτικές και άρα ένα «πισωγύρισμα» της ιστορίας. Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό; …Σε μια «καταιγίδα» καταστροφής να πάρουν αυτήν την «ομπρέλα» των «πλεονασμάτων» τους και να αφήσουν τους άλλους να πεθάνουν από «πνευμονία» …Να ωθήσουν όλες τις εθνικές οικονομίες των ανταγωνιστών τους προς την καταστροφή και όταν αναπόφευκτα θα καταστρέφονταν οι μεγάλες εθνικές τους επιχειρήσεις —λόγω της αδυναμίας των φτωχών κρατών να τις σώσουν με κρατικές βοήθειες—, οι Γερμανοί θα έκαναν χρήση των «πλεονασμάτων» τους …Την επομένη τής «καταιγίδας» του lockdown θα έσωζαν αυτοί τις δικές τους επιχειρήσεις σε μια παντελώς κατεστραμμένη ευρωπαϊκή οικονομία. Η Γερμανία θα γινόταν όχι μόνον η κυρίαρχη δύναμη της παραγωγής στην Ευρώπη, αλλά η μοναδική …Η μοναδική επιζώσα μιας «κατακλυσμιαίας» καταστροφής.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που και για τη Γερμανία υπήρχε κέρδος από ένα γενικό lockdown σε όλα τα ανταγωνιστικά για την ίδια κράτη τής Ε.Ε.. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος έξυπνος, για να καταλάβει ότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Όταν ακούς «επαίνους» για την Ελλάδα των «τεμπέληδων» από όλα τα διεθνή σιωνιστικά ΜΜΕ, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα …Είναι σαν τους επαίνους τού Τσόρτσιλ για τους αγώνες των Ελλήνων, όταν έψαχνε χρήσιμα «κορόιδα», για να μπουν «μπροστά» στον δικό του πόλεμο. Το ίδιο έγινε και τώρα με «πρώτη» την Ελλάδα στον «παγκόσμιο» αγώνα κατά τού Κορονοϊού. Είναι δυνατόν το χαϊβάνι των Εβραίων και της Siemens, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, να έκανε κάτι σωστό —και μάλιστα από τους πρώτους—, χωρίς να πάρει εντολές από τα αφεντικά του; Όταν λοιπόν «επαινούν» ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί την Ελλάδα τού Κούλη για μια «σωστή» πρακτική, ευνόητο είναι ότι κάπου υπάρχει δόλος και άρα ότι αυτή είναι λάθος.

Αυτό το λάθος αποδεικνύεται και  από τις συμπεριφορές των Γερμανών απέναντι σε άλλα κράτη …Συμπεριφορές, οι οποίες ήταν ανάλογες της ταυτότητας του κάθε κράτους και οι οποίες δεν ήταν κοινές, εξαιτίας ενός κοινού προβλήματος. Υπήρχε μια εμφανώς επιλεκτική συμπεριφορά τής Γερμανίας απέναντι στα κράτη ανάλογα με τα συμφέροντά της. Όπως και στην περίπτωση του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, η Γερμανία «επιτέθηκε» μόνον στη Μεσόγειο και στις χώρες της. Οι δήθεν τρομερές συνέπειες του ιού και οι αναγκαστικές «καραντίνες» και τα «φυσιολογικά» lockdown, που κατέστρεφαν τις οικονομίες, αφορούσαν κυρίως τον ευρωπαϊκό Νότο.

Ο προτεσταντικός Βοράς —όπως και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο— αφέθηκε ελεύθερος να προστατεύσει όσο μπορούσε την οικονομία του …Προφανώς εκεί οι νεκροί δεν ήταν τόσο «σημαντικοί» όσο ήταν στα μεσογειακά κράτη. Ο Βοράς δεν «βομβαρδίστηκε» από τη «νεκρολαγνική» πολιτική των συνωμοτών …Δανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί και Φιλανδοί «εξαιρέθηκαν» από τον τρομοκρατικό «βομβαρδισμό» …Αφέθηκαν να πάρουν τα «μέτρα» τους χωρίς μεγάλη πίεση και χωρίς να απειλούνται με «στοχοποίηση» της διεθνούς κοινότητας …Χωρίς να απειλούνται οι ηγεσίες τους με δήθεν διεθνή δικαστήρια …Αφέθηκαν να μιλάνε για «ανοσίες τής αγέλης» και άλλα «όμορφα» …Κανένας δεν τους πίεσε για τίποτε.

Αντίθετα η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία κλπ. «χτυπήθηκαν», και μάλιστα πολύ άσχημα. Η Ιταλία «χτυπήθηκε» στη βιομηχανική και εμπορική της «καρδιά», που είναι ο Μιλάνο. Η Γαλλία «χτυπήθηκε» στο βασικό της «ταμείο», που είναι η αγορά τού Παρισιού. Όμως, όλοι αυτοί, ανεξαιρέτως, χτυπήθηκαν στον τουρισμό τους. Τους «έφαγαν» το μεγαλύτερο μέρος τής φετινής τουριστικής περιόδου και κινδυνεύουν οι τουριστικές τους επιχειρήσεις με χρεοκοπίες. Δημιουργήθηκαν «λείες» για τους επιβιώσαντες, και άρα για τους Γερμανούς. Όλα αυτά τα κατάφεραν με ένα lockdown, το οποίο ξεχειλίζει από «ανθρωπισμό» κι «ευαισθησία». Μαζεύτηκαν όλα τα ΜΜΕ σε αυτές τις χώρες και έκαναν «ανταποκρίσεις» πολεμικού τύπου …Φορούσαν μάσκες, διηγούνταν «τραγικές» ιστορίες και προκαλούσαν ακραία συναισθήματα.

Όλα αυτά δεν μπορούν να είναι τυχαία, γιατί απλούστατα τα συμφέροντα είναι μεγάλα και όχι απόλυτα «συμπλέοντα» …Δεν είδαμε «ανταποκρίσεις» έξω από σουηδικά ή γερμανικά νοσοκομεία.

Η Γερμανία για άλλη μία φορά είχε κηρύξει τον πόλεμο στην Ευρώπη —με τους γνωστούς συμμάχους της—. Μιλάμε για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία, η οποία δεν αποζημίωσε ποτέ κανένα από τα θύματά της για τις απίστευτες θηριωδίες της, έκανε ξανά αυτό το οποίο γνωρίζει να κάνει …Επιτέθηκε και πάλι σε αυτά τα θύματα, τα οποία είχαν την αφέλεια να δεχθούν τη «συγνώμη» της και να την εντάξουν και πάλι στην κοινωνία των Εθνών πριν τους αποζημιώσει και άρα πριν μάθει το «μάθημά» της …Οι Ούννοι για άλλη μία φορά έβαλαν «φωτιά» στην Ευρώπη, προκειμένου να λεηλατήσουν τους λαούς της. Πώς πιστεύουμε ότι μεθοδεύτηκε όλη αυτή η συνωμοσία; …Κατ’ αρχάς ξεκίνησε με μια θεαματική «παράσταση» στην Κίνα …Μια Κίνα κομμουνιστική και άρα φασιστική, η οποία δεν ελέγχεται από κανέναν για την αλήθεια αυτού που δείχνει στον έξω κόσμο …Πόσο μάλλον όταν αυτοί, οι οποίοι μεταφέρουν την εικόνα στον κόσμο αυτόν, είναι τα σιωνιστικά Διεθνή ΜΜΕ. Τι έκαναν στην Κίνα; …Έστησαν μια «παράσταση» τρόμου. Με βιντεάκια τρομοκρατημένων πληθυσμών και πτωμάτων —τα οποία έμοιαζαν με τα πτώματα που έδειχναν στο Κουβέιτ παραμονές τής εισβολής στο Ιράκ— άρχισαν να τρομοκρατούν τη Δύση. Άνθρωποι «έπεφταν» στον δρόμο σαν κοτόπουλα. Νεκροί μεταφέρονταν σε καρότσες «κρεαταγοράς».

Ποιος μπορούσε να ελέγξει την αλήθεια των εικόνων αυτών σε ένα φασιστικό κράτος όπως η Κίνα; Η συνέχεια από εκεί και πέρα ήταν ένα «σενάριο». Τι έλεγε το «σενάριο» αυτό; …Ότι με τη μέθοδο της «καραντίνας» η Κίνα «νίκησε» το πρόβλημα. Παρ’ όλο που φέρθηκε λίγο «φασιστικά», είχε βρει τη λύση …Είχε βρει τη λύση σε ένα πρόβλημα, το οποίο πλέον έφευγε απ’ αυτήν και απειλούσε τους άλλους με τη «σειρά» …Ο «ιός» προφανώς είχε κάνει το «πλάνο» του και θα ταξίδευε προς Αμερική, μέσω Ευρώπης …Δεν θα έκοβε «δρόμο» μέσω Άπω Ανατολής …Δεν θα σταματούσε καν στην Ινδία με το πολύ «ψαχνό» …Δεν είχε χρόνο για πολλές στάσεις, γιατί ήθελε να φτάσει «εγκαίρως» στον τελικό του προορισμό.

Θα πήγαινε κανονικά προς τις ΗΠΑ με πρώτη «στάση» στο Μιλάνο. Πώς έλεγαν οι δημοσιογράφοι των σιωνιστικών ΜΜΕ; …«Η Ιταλία είναι «μπροστά» μία εβδομάδα από την Ισπανία και αυτήν δύο βδομάδες «μπροστά» από τη Βρετανία, η οποία είναι τρεις ημέρες «πίσω» από την Ολλανδία»… Μιλάμε για «ιό» με πρόγραμμα και αυστηρό travel plan. Τέτοιος «επιλεκτικός» και οργανωμένος «ιός» μπορεί να μην έχει υπάρξει ποτέ ξανά στην ιστορία. Ξεκίνησε από την Κίνα, την οποία κανένας δεν θα μπορούσε να ελέγξει και «χτυπούσε» συγκεκριμένους στόχους …Όπου βόλευε τους Σιωνιστές. Όλοι οι Ευρωπαίοι στήθηκαν στις «πόρτες» τους να τον «προϋπαντήσουν» ως το απολύτως αναπόφευκτο κακό. Αυτό αναπαράχθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία είχαν στηθεί να τον περιμένουν όταν άρχισε να «χτυπά» τις «πόρτες» τής Ευρώπης …Όχι όμως όλες τις «πόρτες», αλλά συγκεκριμένες …Σχεδόν ρατσιστής ήταν αυτός ο «ιός». Με τους φτωχούς τής Ευρώπης δεν «ασχολήθηκε» καν …Δεν καταδέχθηκε. Κάτι Βουλγαρίες, κάτι Αλβανίες, και κάτι Ρουμανίες ούτε καν που τις είχε στο πρόγραμμά του …Στη Ρωσία τού Κοντοπούτιν ούτε καν πλησίασε. Στους φτωχούς δεν έκανε «βίζιτα» …Τους γύφτους στους καταυλισμούς δεν τους «άγγιζε» …Αν ήσουν ορθόδοξος Εβραίος τής Νέας Υόρκης, δεν σε «χτυπούσε» …ιδιαίτερα αν έπρεπε να παρευρεθείς σε κηδεία Ραβίνου …Μιλάμε για έξυπνο «ιό», με στρατηγική τόσο επιμελημένη, που μόνον ο Εβραίος Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να φανταστεί.

Με το που έφτασε αυτός ο «περίεργος» ιός στην Ευρώπη, άρχισε το σώου. Τότε βέβαια είδαμε και τα πιο «θεαματικά» ευρήματα. Τι έγινε κατά τη γνώμη μας; …Κατά πάσα βεβαιότητα θεωρούμε ότι μυστικές υπηρεσίες τής Γερμανίας, της Κίνας, της Ρωσίας και του Ισραήλ «χτύπησαν» με όρους βιολογικού πολέμου τα κράτη τού Μεσογειακού Νότου. Για να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες για την προπαγάνδα εντυπώσεις —και εικόνες—, κάποιοι «μόλυναν» στοχευμένα συγκεκριμένα νοσοκομεία στα κράτη-στόχους. Από εκεί και πέρα ήταν εύκολη η διαχείριση της πληροφορίας. Θάνατοι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν από τέτοιου είδους ιούς και ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις …Ιοί είναι, και σε κάποιες περιπτώσεις σκοτώνουν τους θνητούς ανθρώπους …Και η βαρύτητα σκοτώνει …Τι να κάνουμε; …Να ζούμε ξαπλωμένοι στο έδαφος; …Μέσα στη φυσική λειτουργία είναι όλοι αυτοί οι θάνατοι. Το θέμα είναι πώς τους παρουσιάζεις και πώς διαχειρίζεσαι την πληροφορία γι’ αυτούς. Αλλιώς τη διαχειρίζεσαι όταν θέλεις να καθησυχάσεις κάποιον και αλλιώς όταν θέλεις να τον πανικοβάλεις.

Όταν θέλεις να σκορπίσεις τον πανικό, μετατρέπεις τα πάντα σε «πόλεμο». Στέλνεις τους υπαλλήλους σου έξω από τα νοσοκομεία και αυτοί κάνουν «πολεμικές» ανταποκρίσεις …Οργανώνεις τακτικές ενημερώσεις κρατικών παραγόντων …οργανώνεις επιστημονικά «επιτελεία» μάχης …οργανώνεις «διαγγέλματα» ηγετών, τα οποία μοιάζουν με πολεμικά ανακοινωθέντα …Μιλάς για περικοπή δικαιωμάτων, που έχει ως στόχο την ασφάλεια του πληθυσμού κλπ.. Αν ελέγχεις τα ΜΜΕ, όλα είναι εύκολα να γίνουν, και οι Σιωνιστές αυτά τα έλεγχαν. Όταν υπάρχει πανικός και τρόμος, όλα μεγεθύνονται …και αυτό έγινε. Η «παράσταση» του τρόμου είχε ξεκινήσει από την Ευρώπη, και ειδικά από την Ιταλία. Οι ΗΠΑ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν «τσιμπήσει», και όλα έδειχναν ότι δεν θα «τσιμπούσε».

Δεν ήταν αφελής ο Τραμπ να πάει να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Ο Τραμπ είναι άνθρωπος της αγοράς και γνωρίζει τις συνέπειες που έχει μια απορρύθμισή της —ακόμα κι αν αυτή είναι βραχυχρόνια—. Ο Τραμπ είναι πλούσιος από μόνος του και δεν είναι μεροκαματιάρης σαν τον διεφθαρμένο «ποντικό» Ομπάμα. Ο Τραμπ, όμως, κάτω από την πίεση των Δημοκρατικών και του Σιωνιστή γαμπρού του, τελικά «υποχώρησε». Δεν μπορούσε να φέρει το βάρος μιας απόφασης, η οποία έχει σχέση με την υγεία των πληθυσμών σε έναν Πλανήτη, ο οποίος συνολικά λειτουργούσε με διαφορετικό τρόπο. Ήδη βρισκόταν στο στόχαστρο των πάντων ως ιδιόρρυθμος άνθρωπος και θα γινόταν εύκολη «λεία» των ΜΜΕ σε περίπτωση που δεν συμβιβαζόταν με αυτό που παρουσιαζόταν σε όλους ως κοινή λογική. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ που είχαν από καιρό προετοιμάσει το έδαφος για να μπορούν να τον κάνουν ευάλωτο σε έναν ψυχολογικό εκβιασμό και όχι μόνο. Θεωρούμε ότι ο ίδιος, ως πρόσωπο, απειλούνταν από τους έμπειρους συνωμότες με εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και βέβαια διεθνή δικαστήρια.

Οι πάντες πίεζαν και η μεγαλύτερη πίεση ερχόταν από την πόλη τής Wall Street. Όπως και στην περίπτωση της Ιταλίας, θεωρούμε ότι και στην Νέα Υόρκη έγινε επίσης «ανθρωποθυσία» από την πλευρά των μυστικών υπηρεσιών στις οποίες αναφερθήκαμε πιο πάνω. Για να πιεστεί η αμερικανική κοινή γνώμη, κάποιοι «ευάλωτοι» συνάνθρωποί μας θυσιάστηκαν, για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Από τη στιγμή που έγινε αυτό και πάρθηκε η απόφαση για το γενικό lockdown, ήταν θέμα χρόνου ν’ αρχίσει το γενικό «πλιάτσικο» των Σιωνιστών. Τα χρήματα μοιράζονταν χωρίς κανέναν ενδοιασμό …Για το «καλό» τής κοινωνίας …Εκατομμύρια Αμερικανών πήραν «ψίχουλα», για να αρπάξουν χωρίς καμία αντίσταση οι Σιωνιστές «φιλέτα» …«Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι». Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κατέστρεφαν τις επιχειρήσεις ή τις θέσεις εργασίας των Αμερικανών, ήταν εκείνοι, που —για το «καλό» τους— τούς έδιναν επιδόματα στα πεταχτά και χωρίς πολλές-πολλές ερωτήσεις …Τόσο «καλοί» άνθρωποι οι διαχειριστές τής FED…

…Τα «μπαζούκας» πυροβολούσαν «κατά ριπάς» …Μέσα σε λίγες ημέρες η FED ξόδεψε ένα ποσό ίσο με το σύνολο του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ την εποχή που ανέλαβε Πρόεδρος ο Ομπάμα. Τα ποσά εκείνα, που έδωσε ο Ομπάμα για να σώσει τις τράπεζες το 2008, ήταν «ψίχουλα» μπροστά σε αυτά τα οποία ξόδεψαν σήμερα από «ανθρωπισμό» κι «ευαισθησία». Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο βλέπουμε …Η αμερικανική οικονομία ισοπεδώθηκε πλήρως και αυτοί, οι οποίοι σώθηκαν, ήταν οι Εβραίοι επενδυτές τού χρηματιστηρίου και οι τραπεζίτες. Αυτοί άρπαξαν πάνω από πέντε τρισεκατομμύρια δολάρια …στη μεγαλύτερη «ληστεία» στην ανθρώπινη ιστορία …και, για να συνεννοούμαστε καλύτερα, πέντε τρισεκατομμύρια δολάρια είναι «πέντε χιλιάδες» δισεκατομμύρια δολάρια. Οι ΗΠΑ υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών των Αμερικανών, για να σωθούν οι Σιωνιστές τής Wall Street …Οι συνέταιροι των Γερμανών, που έκαναν τα ίδια στην Ευρώπη.

Σε τι ελπίζουν όλοι αυτοί, που —έστω και την τελευταία στιγμή— πήδηξαν από το «φλεγόμενο» αμερικανικό «σκάφος»; …Προσπαθούν να επιβάλουν έναν νέο Σχεδιασμό, που θεωρούν ότι θα τους τοποθετήσει στην κορυφή τού «ελεύθερου» κόσμου ως «καθοδηγητές» του …Δικαίως αυτούς, γιατί υποτίθεται είναι οι καλύτεροι …Οι εξυπνότεροι, και βέβαια οι πλουσιότεροι. Δεν θα είναι οι «κακοί» κατακτητές του, όπως ήταν οι Αμερικανοί, οι οποίοι συνδέονταν με μια ισχυρή στρατιωτική παρουσία παγκοσμίως …Θα είναι οι «έξυπνοι», και «πολιτισμένοι» προστάτες τού δυτικού πολιτισμού και των ατομικών ελευθεριών. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας ψυχροπολεμικού τύπου σχεδιασμός, τον οποίο θεωρούν ότι μπορούν να τον ελέγχουν πλήρως …Ένας σχεδιασμός, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά, εφόσον αυτοί οι ίδιοι είχαν «πουλήσει» έναν τέτοιον μεταπολεμικά, βάζοντας ως «κεφάλαιό» τους τον Στάλιν και το ΚΚΣΕ τής Μόσχας.

Με δύο κομμουνιστικής «ιδιοσυχνότητας» φόβητρα τύπου Κίνας και Ρωσίας θεωρούν ότι μπορούν να στήσουν και πάλι τη «γνωστή» παράσταση. Θα εγκαταλείψουν το «κουφάρι» των ΗΠΑ και προφανώς θα κάνουν τη Γερμανία «κέντρο» τού ενός «πόλου» …Του «πόλου» τού Δυτικού «ελεύθερου» κόσμου στον οποίο φιλοδοξούν να ηγούνται οι ίδιοι …Θα μετακινήσουν το «κέντρο» αυτού του «πόλου» στο δικό τους ιδιόκτητο «μαγαζί» και δεν θα είναι πια «φιλοξενούμενοι» του Αμερικανού «συνεταίρου» τους. Με κέντρο τη δική τους Γερμανία θα αρχίσουν να κινούν τα «νήματα» της προπαγάνδας με τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία έτσι κι αλλιώς ελέγχουν. Με βασικούς τους συνεργάτες τους αμετανόητους και βέβαια ατιμώρητους ΝΑΖΙ της Γερμανίας θεωρούν ότι είναι εύκολο να ελέγχουν την κατάσταση.

Τώρα θα αρχίσουν να «δαιμονοποιούν» την Κίνα στον Δυτικό Κόσμο. Θα ξεκινήσουν τη σκληρή αντικινεζική προπαγάνδα τους από τις ΗΠΑ, εφόσον εκεί βρίσκονται οι μεγάλες «εκκρεμότητές» τους. Ένα καλό Copy-Paste τής δικής τους «αντισοβιετικής» προπαγάνδας, η οποία μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε μαζική υστερία και πανικό. Ταυτόχρονα θα αρχίσουν να στοχοποιούν όσους αντιδρούν στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Γνωρίζοντας το παιχνίδι τού «Μακαρθισμού», θα αρχίσουν να χωρίζουν τον κόσμο σε «φιλοκινέζους» προδότες και ελεύθερους «πατριώτες». Θα τα «φορτώσουν» όλα στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους και θα εμφανιστούν οι Δημοκράτες σαν οι «πατριώτες» που θα βρουν την αλήθεια, «στοχεύοντας» βέβαια στην Κίνα και άρα τον νέο «εχθρό» τού σχεδιασμού τους. Θα «στιγματίζουν» όποιον θέλουν και θα τον παραδίδουν «βορά» στα δικά τους ΜΜΕ των δικών τους χαφιέδων-θηρίων. Πρέπει άμεσα να εμφανιστούν υπεύθυνοι όλων των δεινών τής αμερικανικής κοινωνίας οι Κινέζοι, για να σταματήσουν οι Αμερικανοί πολίτες να ψάχνουν απαντήσεις σε ερωτήματα, τα οποία δεν συμφέρουν να έρχονται στην επιφάνεια. Οι κατεστραμμένοι πλέον Αμερικανοί θα πρέπει να «βλέπουν» μόνον εκεί όπου τους δείχνουν οι Σιωνιστές.       Από τη στιγμή που οι Σιωνιστές ελέγχουν τους διεφθαρμένους κομμουνιστές τής Κίνας και της Ρωσίας, είναι εύκολο να «παραγγέλνουν» απ’ αυτούς τις κρατικές συμπεριφορές που τους βολεύουν. Εύκολα, για παράδειγμα, βάζουν τους Ρώσους ή τους Κινέζους να συμπεριφέρονται «ύποπτα», για να δικαιώνουν τους «διώκτες» τους. Εύκολα τους βάζουν ν’ αναγνωρίζουν τους ίδιους ως τους μοναδικούς προνομιακούς συνομιλητές. Εύκολα φτιάχνουν ένα μοναδικό «προφίλ», το οποίο τους κάνει δήθεν απαραίτητους στον νέο σχεδιασμό …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα τους εμφανίζει σαν τους μοναδικούς δυτικούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να τον ρυθμίζουν με στόχο την παγκόσμια ειρήνη. Όλοι οι συνωμότες, δηλαδή, βολεμένοι. Οι Σιωνιστές απόλυτα κυρίαρχοι στον Δυτικό Κόσμο και οι άλλοι δύο κομμουνιστές φασίστες «συνέταιροι» στην παντοκρατορία. Δυνάμεις, οι οποίες δεν θα δίνουν λογαριασμό σε καμία κοινωνία των Εθνών …και εξαιτίας κανενός δημοκρατικού κριτηρίου.

Ό,τι θέλει θα κάνει ο Πούτιν στη Ρωσία των Σιωνιστών «ολιγαρχών» και ό,τι θέλει θα κάνει επίσης ο  Σι Τσινπίνγκ στην Κίνα. Σε ποιους θα δώσουν λογαριασμό αυτά τα καθεστώτα, όταν αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα ήθελαν να τους «ελέγξουν», είναι ιδεολογικοί εχθροί και άρα δεν έχουν καμία νομιμοποίηση ελέγχου, εφόσον, ως εχθροί τους, θα θέλουν το «κακό» τους; Θα αμολήσουν και τους χαφιέδες τού κομμουνισμού σε όλες τις χώρες τής Δύσης και θα ελέγχουν τα πάντα …Θα αμολήσουν αγράμματους Τσιπραίους, για να παριστάνουν τους «επαναστατοπατριώτες» κατά παραγγελίαν και θα τους δώσουν τον έλεγχο όλων των κρατών τής Δύσης. Θα μετατρέψουν σε νόμιμα «Κολέγια» πολιτικής σκέψης τα κατά τόπους παράνομα κομμουνιστικά κόμματα και θα παράγουν χαφιέδες και «ευνούχους» με τον τόνο. Θα στήσουν παντού μνημεία τού Ολοκαυτώματος, για να «θυμάται» ο κόσμος και την ηθική τους «νομιμοποίηση» και θα θεμελιώσουν τη δική τους δήθεν «ανθρωποθρησκεία» των «επαγγελματιών» ευαίσθητων, φιλοδοξώντας να «δουλέψουν» τους αφελείς για πολλούς αιώνες.

Αυτό επιχειρούν να κάνουν τώρα και γι’ αυτόν τον λόγο «ανακατεύουν» και τα θέματα της θρησκείας. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, εφόσον το νέο «δίπολο» αναγκαστικά «ξαναμοιράζει» την «τράπουλα» και άρα πρέπει να βρεθούν λύσεις, ώστε να «κολλήσουν» στον νέο σχεδιασμό αυτά, τα οποία στον προηγούμενο σχεδιασμό —και επί αιώνες— ήταν «χώρια» …Περί αυτού πρόκειται. Στήνουν ένα «σκηνικό», όπου δεν χωράει πλέον ο χριστιανισμός με τη σημερινή του μορφή …Ένα «σκηνικό», στο οποίο πρέπει να γίνει η «μίξη» του με το Ισλάμ, για παράδειγμα. Στην πραγματικότητα θυσιάζουν τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, για να ζητήσουν και από τους άλλους ανάλογες «υποχωρήσεις». Αν αυτός ο σχεδιασμός επιβληθεί, ο «Καίσαρας» της Pax Americana είναι νεκρός. Αυτό είναι το μεγάλο τους στοίχημα …Το στοίχημα του Σιωνιστή «Βρούτου», ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ο εκλεκτός και ευνοημένος τού Αμερικανού «Καίσαρα».

Θεωρώντας πλέον τον χρεοκοπημένο «Καίσαρα» εξουδετερωμένο —και άρα αδύναμο ν’ αντιδράσει— οι Σιωνιστές έχουν αρχίσει τις «κινήσεις» για την εξεύρεση συμμάχων στον νέο σχεδιασμό. Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους. Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα —τρόπος του λέγειν παγκόσμια—. Ποιοι θα στελεχώσουν μια τέτοια «Κυβέρνηση», όταν οι μόνοι παγκόσμιοι οικονομικοί παράγοντες που απέμειναν πλέον είναι οι Σιωνιστές; …Μα φυσικά οι δικοί τους άνθρωποι …Αντιχριστιανοί, κομμουνιστές, άθεοι, ανώμαλοι, παιδεραστές …Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν πλούσια από τα «αποφάγια» τού συστήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν την εκστρατεία για την «παγκόσμια κλιματική αλλαγή», είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν και την «παγκόσμια πολιτική αλλαγή». Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες—, είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες χαφιέδες δεν κινούνται εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας και βέβαια εξαιτίας κάποιου αλτρουϊσμού και κοινωνικής ευαισθησίας …Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες. Κάποιοι τους πληρώνουν για να υποστηρίζουν τις «ανησυχίες» τους για το κλίμα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τους πληρώνουν και για τις «ανησυχίες» τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάποιοι τους πληρώνουν, για ν’ ανασύρουν από το κοινωνικό «περιθώριο» όλες τις διαφορετικότητες και να τις αναδεικνύουν σαν τις νέες «αξίες». Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας» τού σιωνισμού, ο Σόρος.

Σήμερα —και με «φρέσκο» χρήμα από την πρόσφατη αμερικανική «λεία»— δεν έχουν πρόβλημα ν’ «αγοράζουν» ό,τι τους λείπει. Τώρα, έχοντας σωθεί εις βάρος τού αμερικανικού λαού, είναι εμφανώς ανακουφισμένοι και εμφανίζονται να δρομολογούν μεγαλόπνοα σχέδια …Σχέδια, στα οποία χρειάζονται τη βοήθεια των συνενόχων τους …Προφανώς τώρα τρέχουν τα «μεροκάματα». Ο καθένας από το πόστο του τούς προσφέρει τις υπηρεσίες που μπορεί, και οι Σιωνιστές τον πληρώνουν. Κόβουν μισθούς σε πολιτικούς ηγέτες, σε θρησκευτικούς ηγέτες και σε αστέρες τής ενημέρωσης. Οι πρώτοι ζητάνε Παγκόσμια Κυβέρνηση για να «σωθούμε» και μαζί μ’ εμάς και τα αφεντικά τους. Οι δεύτεροι ζητάνε Πανθρησκεία —για τους ίδιους λόγους— και οι τρίτοι απλά αναπαράγουν αυτά τα «αιτήματα» και «θαυμάζουν» τους «οραματιστές».

Ακόμα και οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» τού διαδικτύου από τους Σιωνιστές πληρώνονται …Πληρώνονται, για να «οδηγούν» τη διεθνή —αλλά κυρίως την αμερικανική— κοινή γνώμη μακριά από την αλήθεια που την αφορά. Όλοι αυτοί, οι οποίοι καλλιεργούν τις θεωρίες συνωμοσίας με φαρμακευτικές εταιρίες —οι οποίες «εφευρίσκουν» ιούς, για να πουλάνε εμβόλια— ή «Αντίχριστους» —για να «σφραγίσουν» τους πιστούς χριστιανούς— είναι πληρωμένοι. Ρίχνουν «ψέματα» στο διαδίκτυο, όπως πετάει κάποιος ένα μπαλάκι σε έναν σκύλο, για να του αποσπάσει την προσοχή και να τον απομακρύνει από εκεί που δεν τον συμφέρει να ψάχνει. Με τρομοκρατικές απειλές για «σφραγίσματα» και «αντίχριστους» λίγοι χριστιανοί θα ψάχνουν στη Wall Street να βρουν τι έγινε. Τους υπόλοιπους θα τους «πιάσουν» με θεωρίες μεγάλων συμφερόντων. Δεν είναι τυχαία η «έκθεση» του Γκέιτς στις θεωρίες των επικίνδυνων για την υγεία των παιδιών εμβολίων. Κανένας απ’ όλους αυτούς δεν βλέπει ότι η περιουσία τού Γκέιτς σώθηκε από τη FED, αλλά όλοι ξέρουν τις ηλιθιότητές του για τα εμβόλια, τα οποία θα «σώσουν» τον πληθυσμό για τον οποίο ο ίδιος επιθυμεί να μειωθεί.  

Όπως εύκολα διαπιστώνουμε, όλα καλά τους πάνε μέχρι τώρα, αλλά αυτό ισχύει μόνον θεωρητικά …Ειδικά τώρα —σε έναν κόσμο, όπου η πληροφορία τρέχει με ταχύτητες φωτός και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει «φωτιά» στον κόσμο—. Τέτοιου είδους σενάρια απαιτούν απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας που δίνεται στον κόσμο και αυτό στην εποχή τού ίντερνετ δεν είναι και τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Το ρίσκο αυτής της «συμμορίας» είναι απίστευτα μεγάλο, γιατί «έριξαν» αυτούς, που δεν έπρεπε …και αυτοί είναι οι Αμερικανοί …Πλήγωσαν το πιο ισχυρό θηρίο τού Πλανήτη και τα πληγωμένα θηρία είναι πολύ επικίνδυνα. Αν αυτό το «ρίξιμο» το επιχείρησαν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν μια οικονομική ζημιά —έστω και τεράστια—, τώρα κινδυνεύουν με απόλυτη και ολοκληρωτική καταστροφή. Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε. Γιατί ; …Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—. Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει …όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά …και αυτό είναι ίσως το χειρότερο. Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια.

Το ίδιο κινδυνεύει και η Γερμανία, και πάλι εξαιτίας της ταυτότητας αυτών που «έριξαν». Οι Αμερικανοί είναι οι απόλυτοι «ευεργέτες» τής Γερμανίας, εφόσον, εξαιτίας τους, ο γερμανικός λαός ζει, χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του. Οι Αμερικανοί είναι αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία προστατεύουν καθημερινά τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της. Οι Αμερικανοί σταματάνε κάθε είδους διεκδικήσεις πριν αυτές φτάσουν στα Διεθνή Δικαστήρια. Χάρη στους Αμερικανούς οι σύγχρονοι Γερμανοί έζησαν ζωή, την οποία δεν δικαιούνταν μεταπολεμικά. Χάρη σ’ αυτούς οι ηττημένοι εγκληματίες έζησαν καλύτερη ζωή από όλους τους νικητές μαζί. Χάρη στους Αμερικανούς οι Γερμανοί δεν έχουν πληρώσει τίποτε σε κανέναν και στο ίδιο διάστημα έχουν προοδεύσει χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, γιατί έχουν διαφθείρει και έχουν λεηλατήσει τους πάντες, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία με τις «πλάτες» των Αμερικανών.

Αν οι Αμερικανοί αντιληφθούν ότι οι Γερμανοί συνωμότησαν εις βάρος τους —για να τους καταστρέψουν—, δεν υπάρχει καμία δύναμη να τους προστατεύσει. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία και ο λαός της μπορεί να γίνουν οι φτωχότεροι στον κόσμο. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία μπορεί να γίνει πιο φτωχή και από τη Λευκορωσία. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και αθλιότητας, θα ξαναπέσουν στα γόνατα —όπως πάντα συμβαίνει με τους Γερμανούς—. Η σημερινή Γερμανία είναι σαν τον Σόιμπλε με το καρότσι του …Ανταγωνιστική ανάμεσα στα άλλα κράτη, όσο ο ανάπηρος Σόιμπλε, όταν άλλοι «σπρώχνουν» το «καρότσι» του. Αν οι Αμερικανοί πάρουν από τη Γερμανία το δικό τους «καρότσι», αυτό, το οποίο θα μείνει, θα είναι κάτι, το οποίο δεν είναι σε θέση να φανταστεί κανένας.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι βαδίζουμε τα τελευταία «μέτρα» μιας κατάστασης, που —είτε έτσι είτε αλλιώς— οδηγείται σε ένα «τέρμα». Μέχρι τότε ο αναγνώστης, όταν σκέφτεται τον Κορονοϊό, θα πρέπει να θυμάται ΕΝΑ νούμερο …ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ …Τόσα έκλεψαν μέσα σε λίγες ημέρες οι Σιωνιστές από τον αμερικανικό λαό, τον οποίο οδήγησαν στην ανεργία και τη φτώχεια …Με φορτηγά να τα κουβαλούσαν, θα απαιτούνταν εβδομάδες, για να τα φορτώσουν με αυτά τα δολάρια. Τώρα μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν αυτοί οι οποίοι θίγονται, όταν τελικά ενημερωθούν για την «προδοσία» των ευεργετηθέντων από τους ίδιους. Σε λίγο καιρό θα πέσουν οι μάσκες τής κοροϊδίας και αυτή είναι η μόνη φορά που μιλάμε για πραγματικές μάσκες μιας πραγματικά μεγάλης κοροϊδίας.

Δυστυχώς για τον Εβραίο «Βρούτο» τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα. Πιάστηκε με το μαχαίρι στα ματωμένα χέρια του …αλλά ο Καίσαρας είναι ζωντανός …Η Ρώμη δεν «πέφτει» με μια «μαχαιριά» προδότη. Το πιο κακό, όμως, για τον προδότη και τη βρομερή συμμορία του είναι ότι η Ρώμη ΠΟΤΕ δεν «ξεχνά» …και ΠΑΝΤΑ τιμωρεί !!! 

Τραϊανού Παναγιώτης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria