Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή ο Κ. Μητσοτάκης - Θα συναντηθεί και με τη Μαρία Αντωνίου - OlaDeka

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή ο Κ. Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί και με τη Μαρία Αντωνίου

Θα συναντηθεί με τους κ.κ. Τζιτζικώστα και Ζέρβα. Υπό διαμόρφωση το πρόγραμμά του. Με ποια άλλα πρόσωπα προβλέπονται συναντήσεις.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, με το πρόγραμμά του να είναι υπό διαμόρφωση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί σίγουρα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη άλλες συναντήσεις ή επισκέψεις.

Στα πρόσωπα με τα οποία αναμένεται να συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης περιλαμβάνονται κατά πληροφορίες η προϊσταμένη του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, που θα οριστικοποιηθεί αύριο ή το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως την προηγουμένη της επίσκεψής του.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο μετά την πανδημία να μεταβεί στη Θράκη για τους εορτασμούς της απελευθέρωσης, κάτι που τελικά αναβλήθηκε. Έτσι η επίσκεψη της Τρίτης θα είναι η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα μετά το lock down.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria