Σακελλαροπούλου σημαία: Η «Εστία» ψάχνει σημαία και σταυρό στο Προεδρικό Μέγαρο - OlaDeka

Σακελλαροπούλου σημαία: Η «Εστία» ψάχνει σημαία και σταυρό στο Προεδρικό Μέγαρο

Μία αλλαγή στην διακόσμηση, με την σημειολογία που αυτή μπορεί να έχει, επισημαίνει στο κεντρικό της θέμα σήμερα η ιστορική συντηρητική εφημερίδα «Εστία»

Σακελλαροπούλου σημαία: Η εφημερίδα συγκρίνει δύο φωτογραφίες από τον χώρο που ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχεται τα πρόσωπα που επισκέπτονται το Μέγαρο και γράφει χαρακτηριστικά: «Τα πολλά σχόλια περιττεύουν. Η πρώτη φωτογραφία ελήφθη κατά την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Προεδρία της Δημοκρατίας αμέσως μετά την ορκωμοσία του τον Ιούλιο του 2019. Πίσω από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο διακρίνεται η επίσημη σημαία της προεδρίας με τον Θυρεό και τον Σταύρο.

Ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομιλεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ιούλιο 2019 με αφορμή την συγκρότηση της νέα κυβέρνησης

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας. Ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη νέα Πρόεδρο κ. Σακελλαροπούλου στην Ηρώδου Αττικού μετά την εκλογή της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομιλεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη  συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, Δευτέρα 4 Μαΐου 2020. Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Πρόεδρο για την πορεία της πανδημίας. 

Η σημαία έχει εξαφανιστεί. Φύσηξε και την πήρε ο αέρας μαζί με τον Σταύρο ο οποίος εξαφανίστηκε από το σήμα του εορτασμού του 2021; Τυχαία όλα τούτα; Δεν νομίζουμε» 

καταλήγει η εφημερίδα που ασκεί κριτική συχνά στους «φιλελεύθερους» που μιλούν συχνά για «νέο πατριωτισμό» χωρίς να συμπεριλαμβάνουν τους ισχυρούς συμβολισμούς της λεγόμενης πατριωτικής Δεξιάς.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria