Προς εκλογές; - OlaDeka

Προς εκλογές;

Ο Μητσοτάκης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι ο καιρός μετά την επιδημία δεν θα τρέχει συνέχεια υπέρ του. Τα θετικά αποτελέσματα από τη διαχείριση της επιδημίας, η οποία οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ στο να κρατηθεί όρθιος ο δημόσιος τομέας και κατ’  επέκταση το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στη δική του τύχη να μην προλάβει να θέσει σε τροχιά εκτέλεσης το πρόγραμμα του για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, η σωστή αυτή διαχείριση είναι ένα «γραμμάτιο» το οποίο θα καταστεί ανεξόφλητο μόλις αρχίζει να τρέχει η ύφεση και η ανεργία.

Άρα, οι εκλογές είναι μέσα στο κεφάλι του και πρέπει να συμβούν πριν ξεσπάσει δεύτερο κύμα επιδημίας. Το δεύτερο αυτό κύμα αναμένεται, όπως λένε, εκεί στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου. Χρόνος λοιπόν για τις εκλογές δεν μπορεί να είναι ο Οκτώβρης. Ο καλύτερος χρόνος είναι ο μήνας Αύγουστος, η πρώτη Κυριακή μετά τον 15αυγουστο για να έχει κάνει και το «σόου» της πίστης του και της αφοσίωσής του στη θρησκεία, μιας και εκνεύρισε πολλούς πιστούς με τα μπρος – πίσω στο θέμα της λειτουργίας των ναών.

Άρα εκλογές Κυριακή 23 Αυγούστου, με απλή αναλογική και επόμενες εκλογές Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Θα έχουν ανοίξει εν τω μεταξύ τα σχολεία, άρα θα λειτουργούν όλα κανονικά και επιπλέον θα έχει αυστηροποιηθεί το πλαίσιο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τον τελευταίο καιρό συνεχίζει να εμφανίζεται τιμωρητική παρά το τέλος της καραντίνας. Συμπεριφέρονται δηλαδή στον λαό σαν να βρίσκεται σε μια διαρκή καραντίνα, ενώ σκοπεύουν να πάρουν μέτρα εξαιρετικά αυστηρά, όπως παρακολούθηση με κάμερες στα σχολεία και γενικά έλεγχο της νεολαίας.

Σε αυτό άλλωστε αποσκοπεί και η διάλυση του κόσμου στις πλατείες, διότι ο ίδιος συνωστισμός παρατηρήθηκε στις παραλίες, όπου όμως δεν γίνεται καμία επέμβαση των ΜΑΤ. Ποίος ο λόγος; Μήπως επειδή ο κίνδυνος ν’ αναπτυχθεί σκέψη, κάτι που δεν αναπτύσσεται στις παραλίες, δείχνει ακριβώς και τις προθέσεις της διάλυσης των «πλατειών» και της Εξαρχειοποίησής τους; Ετοιμάζονται να βαφτίσουν τις πλατείες «χώρους των αντιεξουσιαστών» και «διακίνησης ναρκωτικών» ώστε να μπορούν ανενόχλητοι – με την απόλυτη στήριξη όλων των ΜΜΕ και σύσσωμου του δημοσιογραφικού κόσμου που εργάζεται σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα – να επιβάλουν τις όποιες απόψεις τους μέχρι να οριστικοποιήσουν την επανάκτηση της εξουσίας και να επιβάλλουν τα όσα χειρότερα έρχονται με απόλυτη βεβαιότητα.

Υπάρχουν όλες οι προβλέψεις, και της Κομισιόν και του ΔΝΤ, αλλά και της πραγματικότητας που βιώνει πλέον ο καθένας. Αυτό είναι, λένε κάποιοι, το σχέδιο Μητσοτάκη, όλα τα άλλα τα παραπλανητικά, περί ανασχηματισμού, δεν έχουν μεγάλη θέση. Εκτός κι αν συμβούν γεγονότα τον Ιούνιο που αποτρέψουν οριστικά αυτούς του σχεδιασμούς. Και υπάρχει σφοδρή τέτοια πιθανότητα ανατροπής των σχεδίων για γεγονότα μέσα στον Ιούνιο, τα οποία θ’ ανατρέψουν το κρυφό σχέδιο Μητσοτάκη, όπως μας εμπιστεύτηκε αξιωματούχος της Κυβέρνησης που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria