Πέτσας: Δεν έχουν βάση τα σενάρια ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών - OlaDeka

Πέτσας: Δεν έχουν βάση τα σενάρια ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών

Δεν υπάρχει στο μυαλό του πρωθυπουργού καμία σκέψη για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του CNN Greece. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ανασχηματισμός και οι πρόωρες εκλογές είναι δύο θέματα με τα οποία συχνά πυκνά ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας δεν ευσταθούν τα σχετικά σενάρια.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των υπουργών, είπε πως αυτή συνεχίζεται κανονικά και ο πρωθυπουργός αξιολογεί το έργο των υπουργείων βάσει των στόχων που έχουν τεθεί. Ωστόσο, απέκλεισε την πραγματοποίηση ανασχηματισμού από τον πρωθυπουργό.

Σημειώνεται πωα στο θέμα των πρόωρων εκλογών βουλευτής της Ν.Δ, Κώστας Κυρανάκης, διευκρινίζοντας ότι θεωρεί πως θα μπορούσαν να προκηρυχθούν μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής ρωτήθηκε σχετικά με δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό στις 27 Απριλίου, όταν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές. Ο κ. Κυρανάκης σημείωσε σήμερα: «Μίλησα για εκλογές στο τέλος της πανδημίας».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria