Πέτρος Ντούκας: "...τρέμω στη συγκεκριμένη σκέψη..." - OlaDeka

Πέτρος Ντούκας: “…τρέμω στη συγκεκριμένη σκέψη…”

Βλέπω όλα τα κανάλια και sites να δείχνουν δημοσιεύματα από άλλες χώρες, δίνοντας τα εύσημα στους Έλληνες για την έως τώρα αντιμετώπιση της πανδημίας. Και φυσικά έχουν δίκιο, μέχρι τώρα τα πάμε περίφημα, εξαιρετικά.
Κάτι όμως που με προβληματίζει έντονα είναι η μετατουριστική καλοκαιρινή περίοδος. Εάν όντως ισχύουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι είμαστε από της πιο ασφαλείς χώρες παγκοσμίως αυτό συνεπάγεται ότι θα δεχτούμε και έναν τίμιο αριθμό τουριστών φέτος το καλοκαίρι.
Χώρες όπως η Γερμανία, Σκανδιναβικές χώρες, Ιταλία, Γαλλία, Αμερική, Ρωσία είναι ο κύριος όγκος της τουριστικής δύναμης της χώρας. Χώρες με τα έως τώρα δεδομένα με τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα γρήγορα τεστ είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Πώς ξέρουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη η Ελλάδα δεν θα γίνει το κέντρο της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη και έρθει ένας χειμώνας τρομακτικός και καταστρεπτικός για την Ελλάδα; Γιατί όλα όμορφα μέχρι τώρα, αλλά δεν ακούω και δεν διαβάζω κάποιο plan B εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο;
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον εγώ τρέμω στην συγκεκριμένη σκέψη.
Τουρισμός στην Ελλάδα δεν σημαίνει μόνο καλοκαίρι αλλά και χειμώνα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria