Ο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ "RALLY GREECE OFFROAD" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

Ο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ “RALLY GREECE OFFROAD” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ανακοίνωση που αφορούν στις οδηγίες για τον COVID-19 δημοσίευσε η ομάδα διοργάνωσης του “RALLY GREECE OFFROAD” που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και αναμένεται να διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και πάλι στην Καστοριά. Η νέα ημερομηνία όμως δεν έχει ανακοινωθεί ως σίγουρη μιας και αναμένεται έγκριση από το ASN και επίσης κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση σε σχέση με τον κορονοϊό εκείνη την εποχή.

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ “RALLY GREECE OFFROAD”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oladeka.com όταν πραγματοιηθεί η περίφημη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτό σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα γίνει στον δήμο Άργους Ορεστικού και όχι στον δήμο Καστοριάς αφού οι διοργανωτές συνέκριναν «συμπεριφορές» των δύο δήμων και κατέληξαν στα…χέρια του Πάνου Κεπαπτσόγλου… Μέχρι νεωτέρας, δείτε το σχετικό με τον COVID-19 δελτίο τύπου της διοργάνωσης:

Αγαπητοί συναγωνιζόμενοι, μέλη των ομάδων, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και προσκεκλημένοι,
 
Εμείς ως διοργανωτές του “RALLY GREECE OFFROAD” και του “BAJA GREECE” ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα αναγκαστούμε να γράψουμε και να εφαρμόσουμε κανονισμούς διαφορετικούς από αυτούς που είναι συνήθως μέρος ενός αγωνιστικού αγώνα.
 
Θεωρήσαμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δράσουμε γρήγορα και με υπευθυνότητα ώστε να κάνουμε όλους να νιώθουν ασφαλείς παρακολουθώντας τους αγώνες μας.
 
Ως εκ τούτου, δημοσιεύουμε το “Παράρτημα Covid-19” το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων μας.
 
Η Ελλάδα θεωρείται και στην πραγματικότητα είναι ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο μετά την εποχή του Covid-19. Με ελάχιστη εξάπλωση ιών και με πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων. Οι Έλληνες κατάφεραν να ξεπεράσουν την πανδημική κρίση και είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στο μέλλον με αισιοδοξία.
 
Ωστόσο, το Ελληνικό Δημόσιο έχει επιβάλει ειδικούς υγειονομικούς κανονισμούς και έχει δώσει οδηγίες για όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση ενός δεύτερου κύματος ιών μεταξύ των πολιτών του.
 
Διαβάστε προσεκτικά όλες τις σελίδες του Παραρτήματος Covid-19
ΕΔΩ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα λέμε όλοι στην Ελλάδα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria