Ο Γιάννης Τοτονίδης για τις κλοπές αρωματικών φυτών: “Συλλήψεις, δικογραφίες, κατασχέσεις αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν” - OlaDeka

Ο Γιάννης Τοτονίδης για τις κλοπές αρωματικών φυτών: “Συλλήψεις, δικογραφίες, κατασχέσεις αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν”

Ο Γιάννης Τοτονίδης για τις κλοπές αρωματικών φυτών στον Γράμμο

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνονται συνεχώς επιχειρήσεις στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε δύσβατες περιοχές του Γράμμου για εμάς, αλλά εύκολα προσπελάσιμες για τους γείτονες Αλβανούς. Τα σύνορα μας τα υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο στα 21 χρόνια υπηρεσίας μας, λειτουργώντας όχι μόνο με επαγγελματική συνείδηση αλλά και με εμπειρία και φιλότιμο. Ο Γράμμος μας πλούσιος σε φυσικό πλούτο, δεν μένει χωρίς ανθρώπινη παρουσία αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν και να καταστρέψουν, αρωματικά φυτά, βότανα ακόμη και δέντρα με μόνο σκοπό το κέρδος, χωρίς να νοιάζονται για την καταστροφή που προκαλούν. Συλλήψεις, δικογραφίες, κατασχέσεις αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν. Συνεχίζουμε όμως και εμείς να φυλάμε και να προασπιζόμαστε αυτή την πλευρά των συνόρων, από την διασυνοριακή εγκληματικότητα.

Ανάρτηση του γενικού γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Γιάννη Τοτονίδη στο Facebook.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria