ΝΔ: Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης για τη «Φλόγα» την Κυριακή - OlaDeka

ΝΔ: Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης για τη «Φλόγα» την Κυριακή

Διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο για να προβάλλει και να στηρίξει οικονομικά το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα» διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 24 Μαΐου.

Όπως αναφέρει, «για 8 ώρες (12.00–20.00), όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να προσφέρουμε έμπρακτα στα παιδιά με καρκίνο».

Ο διαδικτυακός αυτός τηλεμαραθώνιος θα προβληθεί ζωντανά από:

Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα. Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.

WWW.FACEBOOK.COM/ORGANWTIKO

Στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της «Φλόγας», καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιστημονικό χώρο, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη «Φλόγα» και το έργο της.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ίδια τα παιδιά της «Φλόγας», που θα μοιραστούν την εμπειρία τους.

«Ενισχύστε το έργο μας, κρατήστε τη Φλόγα αναμμένη με:

  • Ένα τηλεφώνημα στο 19813.
  • Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.
  • Αγορές από το Eshop μας» αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η «Φλόγα», από την ίδρυσή της το 1982 μέχρι και σήμερα, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτών. Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria