Κιλκισιώτες: Μολών λαβέ, κύριε Ζήση - OlaDeka

Κιλκισιώτες: Μολών λαβέ, κύριε Ζήση

«Μετά από βαθιά μελέτη και ανάλυση εδώ και μέρες ζήτησα από τον πρωθυπουργό με ατράνταχτα επιχειρήματα, αυτό και μόνον που μπορεί αυτή την ώρα να κρατήσει ζωντανή την Καστοριά. Την μεταφορά της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς. Σε αυτή την ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας καλώ σε συστοίχιση όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου αλλά και όλους τους πολίτες».

Όχι, δεν πρόκειται περί πλάκας, για κουβέντες κάποιου γραφικού ή ενός μικρού παιδιού. Τα παραπάνω υποστήριξε -με την απαιτούμενη σοβαρότητα βεβαίως βεβαίως- ο κυβερνητικός βουλευτής της Καστοριάς, με το όνομα Ζήσης Τζηκαλάγιας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του!

Ο απόλυτος λαϊκισμός, ο απόλυτος μικροπολιτικός λόγος, και μάλιστα σε καιρούς που η πανέμορφη Καστοριά περνά δύσκολα με την πανδημία κι έχει την αγάπη όλων των Ελλήνων.

Κι αν είναι να πάει Καστοριά, γιατί να μην πάει Γρεβενά; Δεν την στέλνουμε για λίγο και στην Έδεσσα; Σπάρτη; Τι θα λέγατε, κύριε Ζήση, να την κάνουμε και μια βόλτα στην Πελοπόννησο. Όχι; Α, δεν θέλετε νότια, είστε πατριώτης Μακεδόνας. Τότε να την πάμε για δυο χρόνια και στη Νάουσα; Ακούσατε πως είναι «Αερομεταφερόμενη» και νομίσατε πως μπορεί να μεταφέρεται ανά την Ελλάδα για λόγους αναπτυξιακούς και εισοδηματικούς;

Επειδή όμως ο κ. Τζηκαλάγιας, όπως μας φάνηκε από τη συνέντευξη που ακούσαμε, δεν πρέπει να έκανε πλάκα, αλλά κατά την αντίληψή του, έδειχνε το δρόμο της προοπτικής στο λαό της Καστοριάς, το πρωί της Δευτέρας οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ θα αποστείλουν στο ραδιοφωνικό σταθμό την απάντηση των κιλκισιωτών, για το όνειρο του βουλευτή τους να μεταφέρει την 71η Ταξιαρχία «Πόντος» στην Καστοριά!

Συνοπτικά: Μολών λαβέ, κύριε Ζήση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria