Εργασίες κοπής χόρτου και περιποίησης του πρασίνου σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους από το Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Εργασίες κοπής χόρτου και περιποίησης του πρασίνου σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους από το Δήμο Καστοριάς

Συστηματικές και συνεχείς εργασίες κοπής χόρτου και περιποίησης του πρασίνου σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους από το Δήμο Καστοριάς

Εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζονται καθημερινά, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περιοχή της πόλης οι κοπές των χόρτων και η περιποίηση του πρασίνου των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων. 

Παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα, ο ΑντιδήμαρχοςΠεριβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Λίτσκας καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια, ακόμη και με προσωπική πολύωρη εργασία χορτοκοπής, για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και του Δήμου.

Οι κοπές χόρτων θα συνεχιστούν συστηματικά και με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις περιοχές, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι ανάλογες εργασίες στα δημοτικά σχολεία ενόψει της επανεκκίνησης των μαθημάτων. 

Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου για την αποφυγή πυρκαγιών ενώ οι ιδιοκτήτες οικοπέδων θα πρέπει να φροντίζουν για τη καθαριότητα των χώρων τους. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria