Διευκρινιστική ανακοίνωση από το Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Διευκρινιστική ανακοίνωση από το Δήμο Καστοριάς

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο, σε τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωση που καλεί τον κόσμο της περιοχής να παρευρεθεί σε εορταστική εκδήλωση στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας για την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα της Καστοριάς.

Ο Δήμος Καστοριάς, ακολουθώντας όλες τις ισχύουσες αποφάσεις της πολιτείας για τήρηση των μέτρων προστασίας και του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που ακολουθείται κατά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid19, διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διοργανωτής ή συνδιοργανωτής ή συμμέτοχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, στην οποία μπορεί να υπάρξει μεγάλος συνωστισμός με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία της ομάδας που μας έκανε όλους περήφανους, σεβόμαστε και κατανοούμε απόλυτα το αμέριστο ενδιαφέρον και την υπέρμετρη αγάπη ορισμένων ανθρώπων για την ομάδα, όμως τη δεδομένη στιγμή βάζουμε πάνω απ’ όλα την υγεία των πολιτών και τη διατήρηση της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Είναι κρίμα, σήμερα που μετράμε 41 μέρες χωρίς κανένα νέο θετικό κρούσμα στην περιοχή να γυρίσουμε πίσω σε καταστάσεις και εικόνες που έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την περιοχή μας και τους κατοίκους της.

Θα πρέπει όλοι μας, ειδικά αυτή τη περίοδο, όπου καλείται ο καθένας από τη δική του μεριά να συμβάλλει στην ανάταξη του τόπου μας την «επόμενη μέρα», να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και υπομονή ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τις ανεπανάληπτες αυτές στιγμές όπως αξίζει, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όλοι μαζί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria