Δείτε την εκπομπή: Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία - OlaDeka

Δείτε την εκπομπή: Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία

Παρακολουθήστε την εκδήλωση μέσω διαδικτύου με θέμα: Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 11:00.

Συμμετείχαν οι: Γεώργιος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής, Εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για το Ταμείο δίκαιης μετάβασης και Γεώργιος Χατζημαρκάκης – Hydrogen Europe Γενικός Γραμματέας.

Συντονιστής ήταν η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού και κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν ζωντανές συνδέσεις με δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια της Ελληνικής Περιφέρειας.

Το θέματα που θα συζητήθηκε ήταν:

– Το Μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και πως θα οδηγηθεί με ασφάλεια στην μεταλιγνιτική εποχή.

– Πως ο Μηχανισμός και το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που ανακοινώθηκε θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τις περιοχές της ΕΕ και ειδικότερα της Δυτικής Μακεδονίας.

– Προκλήσεις και Προοπτικές στη Νέα Εποχή.

– Υδρογόνο: αναπόσπαστο κομμάτι της δίκαιης μετάβασης. Η συζήτηση θα μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο (youtube, facebook…) και από πολλά Περιφερειακά Κανάλια ανά την Ελλάδα.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να θέσουν και αυτοί ερωτήματα ζωντανά μέσω τηλεφώνου, skype ή email.

Την εκδήλωση-τηλεοπτική εκπομπή διοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον βιομηχανικό σύνδεσμο Hydrogen Europe.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria