Γρεβενά - Ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη - OlaDeka

Γρεβενά – Ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη

Γρεβενά: Ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου
Ελεύθερος και με νέο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών αφέθηκε ο 56χρονος παιδεραστής, γυμναστής και πρώην προπονητής από το Ρέθυμνο, καθώς δεν έγινε δεκτή η ανάκληση της εφ’ όρου απόλυσης, η οποία είχε διαταχθεί με προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου στις 22 Απριλίου 2020, λόγω της κατηγορίας για παραβίαση περιοριστικού όρου, που είχε σχέση με την κατοικία που είχε αρχικά δηλώσει.
Ο 56χρονος κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης ανέφερε ότι ουδέποτε παραβίασε τον όρο αυτό και ότι συνελήφθη, μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς, τελικά στη περιοχή του Λαογραφικού Μουσείου της Θεσσαλονίκης και όχι στην Μενεμένη, στις 8 Μαΐου 2020.
Ο 56χρονος παιδεραστής είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε κάθειρξη 401 ετών, με εκτιτέα τα 25 χρόνια και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στις 22 Απριλίου, μετά από 8,5 χρόνια, καθώς είχε εργαστεί στις φυλακές και έτσι συμπλήρωσε τα 3/5 της ποινής του και με βάσει το νόμο, αποφυαλίστηκε.
Η υπόθεση του 56 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων.
Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου είχε παραπέμψει τον 56χρονο για 53 περιπτώσεις ανηλίκων, και το Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, τελικά εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria