Γονέας στο Άργος Ορεστικό: Δίνουν ναρκωτικά στα παιδιά μας! Κάντε κάτι! - OlaDeka

Γονέας στο Άργος Ορεστικό: Δίνουν ναρκωτικά στα παιδιά μας! Κάντε κάτι!

Να χ@σ@ και τα ΕΣΠΑ και τα πανηγύρια και τις επιτυχίες του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου του Άργους Ορεστικού! Όταν τα παιδιά σας ζούνε μέσα σε παγίδες θανάτου, όταν τα παιδιά σας πεθαίνουν από ναρκωτικά και μοιάζετε ανίκανοι να λύσετε εδώ και χρόνια ένα τέτοιο θέμα, όντως, να τα χ@σ@ όλα τα υπόλοιπα που μου καμώνεστε ότι σας κάνουν πετυχημένους!

«Κραυγή αγωνίας από γονέα στο Άργος Ορεστικό: «Στα καλά καθούμενα πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο! Η αισχρή κατάσταση συνεχίζεται στο Άργος! Προσεγγίζουν μικρά παιδιά και με πολλούς τρόπους τα βάζουν στο δρόμο των ναρκωτικών. Χάπια, χασίς και πολλά άλλα κυκλοφορούν ευρέως στο Άργος Ορεστικό και τα παιδιά μας αρρωσταίνουν. Τα παιδιά μας μπαίνουν σε σκοτεινά μονοπάτια. Τα παιδιά του Άργους κινδυνεύουν! Τα παιδιά του Άργους πεθαίνουν! Απευθύνομαι σε όλους τους αρμόδιους: Κάντε κάτι! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!»

Το παραπάνω μήνυμα έρχεται σε μια εποχή που στη δεύτερη πόλη του νομού, το πρόβλημα των ναρκωτικών «ζει και βασιλεύει» και η συζήτηση για θανάτους νέων ανθρώπων που είχαν εισχωρήσει στον καταστροφικό κόσμο των ναρκωτικών αποτελεί πλέον κοινό μυστικό. Το Άργος Ορεστικό ήταν από παλιά κόκκινη περιοχή και σημαδεμένη αναφορικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά πολλοί είχαν πιστέψει ότι με το πέρασμα των χρόνων, είχαν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Κάτι που διαψεύδεται περίτρανα με τα τελευταία «ακούσματα» και γεγονότα.

Και το χρόνιο ερώτημα που τείνει να γίνει αιώνιο είναι: «Είναι δυνατόν σε ένα χωριό όπως μπορεί άνετα να θεωρηθεί το Άργος (και η Καστοριά) να μην μπορεί να χτυπηθεί στη ρίζα της αυτή η μάστιγα; Εν έτη 2020; Με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ να παρακολουθούν ακόμη και τα νούμερα απ’ τα βρακιά μας; Με τα κινητά να δείχνουν ακόμα και πιο σφράγισμα μας λείπει; Με το σύστημα να μπορεί να ελέγξει ακόμα και το μυαλό μας;

Τι στο διάολο μπορεί να συμβαίνει; Να χ@σ@ και τα ΕΣΠΑ και τα πανηγύρια και τις επιτυχίες του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου του Άργους Ορεστικού! Όταν τα παιδιά σας ζούνε μέσα σε παγίδες θανάτου, όταν τα παιδιά σας πεθαίνουν από ναρκωτικά και μοιάζετε ανίκανοι να λύσετε εδώ και χρόνια ένα τέτοιο θέμα, όντως, να τα χ@σ@ όλα τα υπόλοιπα που μου καμώνεστε ότι σας κάνουν πετυχημένους!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria