Αφήστε τη μαμά μου! - Βίντεο που εξοργίζει: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν μητέρα που διαμαρτύρεται για το lockdown μπροστά στο παιδάκι της που πλαντάζει στο κλάμα τρομοκρατημένο - OlaDeka

Αφήστε τη μαμά μου! – Βίντεο που εξοργίζει: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν μητέρα που διαμαρτύρεται για το lockdown μπροστά στο παιδάκι της που πλαντάζει στο κλάμα τρομοκρατημένο

Άντε να πείσεις μετά και τον πιο ευκολόπιστο ότι δεν έρχονται νέα ήθη παγκοσμίως!

Μια μητέρα απομακρύνθηκε από το μικρό παιδί της που είχε γαντζωθεί πάνω της ουρλιάζοντας καθώς συνελήφθη για διαμαρτυρία «για τα δικαιώματά της» κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Facebook έδειξαν ότι η γυναίκα μιλούσε με αστυνομικούς κοντά στο Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο CBD του Σίδνεϊ περίπου στις 3.50 μ.μ. το Σάββατο.

Η γυναίκα, που ήταν με τον γιο της, φορούσε ένα κίτρινο σημάδι που έγραφε: «Αν δεν γνωρίζετε τα δικαιώματά σας, δεν έχετε κανένα. Magna Carta. “

Οι αστυνομικοί είπαν ότι η ομάδα διαμαρτυρίας δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς κοινωνικής απόστασης και ζητώντας λεπτομερή στοιχεία συνέλαβαν τη μητέρα παρότι το μικρό παιδί της πλάνταζε στο κλάμα τρομοκρατημένο.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι δεν έκανε τίποτα λανθασμένο, παρά τους κανονισμούς κοινωνικής απόστασης της κυβέρνησης που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας.

Οι Αυστραλοί επιτρέπεται να ασκούνται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά πρέπει να απέχουν 1,5 απόσταση από τους άλλους.

«Εσείς πρέπει να είστε εδώ κρατώντας τις πινακίδες μαζί μας, υπερασπιζόμενοι μας. Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνεις. » είπε στην γυναίκα αξιωματικό.

Η γυναίκα είπε ότι δεν «ενεργούσε επιθετικά» και ότι δεν συμφώνησε να δώσει το όνομά της.

Ρώτησε την αστυνομία αν ήταν «υπό σύλληψη» και η γυναίκα αξιωματικός εξήγησε ότι «ζητούσαν το όνομά της» καθώς πίστευαν ότι διέπραξε αδίκημα.

Στη συνέχεια η γυναίκα φάνηκε να περπατά.

Στη συνέχεια τα βίντεο έδειξαν ότι η κατάσταση ξέφυγε.

Η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει τη γυναίκα, ενώ ο γιος της φώναξε και έκλαιγε.

«Η μαμά δεν πάει», φώναζε κλαίγοντας γοερά. «Αφήστε τη μαμά ήσυχη.»

dailymail.co.uk

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria