Χρήστος Παύλου - Κορονοϊός: «Σε αυτή την κατηγορία ανήκω...» - OlaDeka

Χρήστος Παύλου – Κορονοϊός: «Σε αυτή την κατηγορία ανήκω…»

Καλημέρα! Ας κάνουμε μια διαπίστωση σχετικά με το τί πιστεύουμε για τον κορονοϊό.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες

1) Αυτοί που δέχονται τα πράγματα όπως τους τα λένε και δείχνουν καθημερινά τα ΜΜΕ και οι ειδικοί. Δηλαδή τη θεωρία της νυχτερίδας και του μυρμηγκοφαγου? Αυτή η κατηγορία θεωρεί όλους τους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική άποψη, συνωμοσιολόγους!!!Αυτό τι μου θυμίζει …τι μου θυμίζει…αααα ναι, τον ΣΥΡΙΖΑ που όποιος δε συμφωνούσε μαζί του….είναι φασίστας, εθνικιστής και χρυσαυγίτης? Το παράξενο???? Οι περισσότεροι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή, είναι όσους χαρακτήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ….φασίστες?Είναι ακριβώς η ίδια λογική!

2) Αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει ο κορονοϊός και η πανδημία, αλλά πίσω από αυτόν κρύβονται άλλα κίνητρα, περιβαλλοντικά, οικονομικά κατά κύριο λόγο! Ένα delete και ένα restart στον πλανήτη! Δηλαδή στη θεωρία, ότι ο ιός είναι αποτέλεσμα βιολογικών, ιολογικών εργαστηρίων! Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ!

3) Αυτοί που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο κορονοϊός και η πανδημία, όλα είναι ψέματα και κατασκευασμένα (σε κάποια σχετικά με τους επώνυμους και το lifestyle, πιστεύω και γω ότι μπορεί να είναι, για να δείξουν ότι κανείς δεν είναι άτρωτος στον ιό)! Οι 2 πρώτες κατηγορίες λοιπόν, αποδέχονται τον ιό, εφαρμόζουν τα μέτρα, μένουμε σπίτι, η τρίτη κατηγορία αντιδρά.

Τώρα επειδή η πρώτη κατηγορία βάζει την ταμπέλα…συνωμοσιολόγοι ,στις άλλες 2, θα τους βάλω και….γω…καλοπροαίρετα πάντα!

α)χαφτα-ουλες

β)αποστειρωμενοι

γ)βλέπουν το δέντρο…Και χάνουν το δάσος!

δ)δε βλέπουν πίσω από το…δάκτυλό τους!

ε)δε βλέπουν…πέρα από τη μύτη τους!

ζ)τίποτε δε γίνεται τυχαία!

η)όλα έχουν την εξήγηση τους!

θ)όλα θα βγούνε στη φόρα κάποια στιγμή!

Μπορώ να γράψω και άλλα, όμως σταματώ εδώ!

Υ.Γ Βλέπω ότι πολλοί της πρώτης κατηγορίας λένε ότι διαγράφουν όσους έχουν την άλλη άποψη! Το ίδιο πιθανόν να κάνουν και κάποιοι από τις άλλες κατηγορίες! Πόσο δημοκρατικό αλήθεια, να θεωρούμε μόνο τη δική μας άποψη σωστή…Και να διαγράφουμε κάθε διαφορετική? Εγώ καταθέτω τη δική μου άποψη, δεν διαγράφω κανέναν και θα χαρώ να ακούσω οποιαδήποτε σχόλιο και άποψη! Θέλω όταν με το καλό, όταν λήξει όλο αυτό, να είμαστε όλοι πάλι εδώ και να σχολιάζουμε, καταγράφουμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε…για ότι μας χωρίζει και ότι μας ενώνει!

Υπομονή και καλή δύναμη σε όλους!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria