«Χαρίζω παραδοσιακούς σπόρους κηπευτικών...» - OlaDeka

«Χαρίζω παραδοσιακούς σπόρους κηπευτικών…»

Οι μέρες που διανύουμε είναι από αρκετά έως πολύ δύσκολες για όλους μας, δεν χρειάζεται να το αναλύσω, το ζούμε….
Πολλοί από μας, ειδικά τώρα, το μόνο που έχουμε σε αφθονία είναι ο ελεύθερος χρόνος, που δεν περνάει εύκολα αν δεν έχεις και κάτι να κάνεις…
Ευτυχώς όμως ζούμε σε χωριό και μπορούμε να κάνουμε κάτι για να ξεπεράσουμε τέτοια προβλήματα εγκλεισμού. Έχουμε τον καλύτερο “ψυχίατρο”, τον κήπο στην αυλή μας.
Ειδικά τώρα όμως, (περισσότερο από ποτέ ), είναι επιτακτική η ανάγκη της αυτάρκειας αγαθών, στο βαθμό που μπορούμε. Αυτάρκεια της τροφής, που μας προσφέρει απλόχερα η φύση με τους παραδοσιακούς σπόρους κι οχι μόνο…

Θέλοντας λοιπόν να προσφέρω – στο βαθμό που μπορώ – χαρίζω παραδοσιακούς σπόρους κηπευτικών, σε όποιον ενδιαφέρεται να καλλιεργήσει και δεν πρόλαβε να προμηθευτεί σπόρους ή φυτά, λόγω της καραντίνας και απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Σε συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού Δημήτρη Παρασκευόπουλο, προσπαθούμε να βρούμε τον πιο ασφαλή τρόπο να τους παραλάβετε. Πιθανότατα πόρτα – πόρτα ή και στα γραμματοκιβώτιά σας, διατηρώντας ασφαλείς αποστάσεις.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση (αν χαλαρώσουν λίγο τα μέτρα της καραντίνας) να μπορείτε να ‘ρθείτε να πάρετε τους σπόρους σας από μένα, στη Μεσοποταμία.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, (μέσω μηνυμάτων) να με ενημερώσετε για τους σπόρους που χρειάζεστε, ώστε να τ’ οργανώσουμε σωστά και γρήγορα.

Διευκρινήσεις:
Τα είδη των σπόρων που διατίθενται δεν αναφέρονται αναλυτικά γιατί είναι πολλά, αλλά θ’ αναφερθούν στην επικοινωνία μας.

Νούλη Ζυπίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria