Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας: «Χρόνια και χρόνια ακούμε το ίδιο και το ίδιο, κάντε υπομονή, κάντε θυσίες, να πάνε καλά οι επιχειρήσεις να δώσουνε δουλειά» - OlaDeka

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας: «Χρόνια και χρόνια ακούμε το ίδιο και το ίδιο, κάντε υπομονή, κάντε θυσίες, να πάνε καλά οι επιχειρήσεις να δώσουνε δουλειά»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ –ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν μας παίρνει να περιμένουμε άλλο δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλες θυσίες πρέπει τώρα μέσα από το σωματείο να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε ως εδώ!

Χρόνια και χρόνια ακούμε το ίδιο και το ίδιο, κάντε υπομονή, κάντε θυσίες, να πάνε καλά οι επιχειρήσεις να δώσουνε δουλειά να δώσουνε μισθούς να αναπτυχθεί ο κλάδος να δούμε και εμείς άσπρη μέρα.

   Έχουμε τώρα πια την εμπειρία ότι όσο κάνουμε θυσίες, όσο βάζαμε πλάτη και δουλεύαμε σαν σκλάβοι να βγει η επιχείρηση, τόσο θα είμαστε ποιο βαθιά εκμεταλλευόμενοι θα γίνεται κανόνας η μη τήρηση των συμβάσεων, η απόλυση και πρόσληψη ανάλογα με την δουλειά, τα εξαντλητικά ωράρια , ενώ εμείς θα συνεχίζουμε να φέρνουμε όλο και περισσότερα κέρδη για αυτούς.  

  Το Σωματείο ενώνει τη φωνή του με τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα στις 28 Απρίλη για να δυναμώσουν οι φωνές μας και μαχητικά να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της υγείας μας, των οικογενειών μας, αλλά και να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία. Το προηγούμενο διάστημα ξεγυμνώθηκαν οι μεγάλες ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας. 

  Πρόκειται για το αποτέλεσμα της πολιτικής που θυσιάζει το δικαίωμα των οικογενειών μας στη δημόσια δωρεάν υγεία στο θεό της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικοποίησης για να αυξάνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτή η πολιτική στερεί από εμάς και τις οικογένειές μας διαχρονικά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Στερεί την πρόληψη , στερεί τις κλινικές, τα εργαστήρια, τα χειρουργεία, καθώς η λειτουργία όλων έχει ανασταλεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊου. 

       Το μέλλον των παιδιών μας δε χωράει σε μια κοινωνία που έχει για θεό το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria