ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Το δράμα της γούνας» - OlaDeka

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Το δράμα της γούνας»

Λέγεται ότι όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε αναλυτική αναφορά για το πως εξερράγη η νόσος στην Καστοριά, οι απαντήσεις που έλαβε ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ασαφείς και συγκεχυμένες. Και απερίφραστα παραπλανητικές στη χειρότερη.»

“Το δράμα της γούνας”: Εκτενές ρεπορτάζ τριών σελίδων στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με αφορμή τα κρούσματα στην Καστοριά από το COVID-19

Απόσπασμα:

«Πώς ήταν δυνατόν τα περισσότερα κρούσματα στην περιοχή της Καστοριάς να βρίσκονταν ήδη μέσα στο νοσοκομείο; Και ποια σχέση θα μπορούσε να έχει με αυτή την τραγική και παράλογη κατάσταση η άνεση με την οποία συμπεριφέρονταν οι γουνοποιοί μετά από το ταξίδι τους στο επίκεντρο της επιδημίας; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει ακριβώς. Ή διερεύνηση του τι πραγματικά συνέβη στην Καστοριά από το τέλος Φεβρουαρίου και μετά προσέκρουσε σε δύο εμπόδια: αφενός στον υπερβολικό φόρτο των αρμόδιων αρχών με την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών αναγκών, αφετέρου στην απροθυμία της τοπικής κοινωνίας κυρίως στην αρχική φάση εμφάνισης των κρουσμάτων να αναλάβει τυχόν ευθύνες. Λέγεται ότι όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε αναλυτική αναφορά για το πως εξερράγη η νόσος στην Καστοριά, οι απαντήσεις που έλαβε ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ασαφείς και συγκεχυμένες. Και απερίφραστα παραπλανητικές στη χειρότερη.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria