Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς στο μπλόκο της Κολοκυνθούς - OlaDeka

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς στο μπλόκο της Κολοκυνθούς

Ως βιτρίνα τελικά φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε την εργασία του σε γνωστή επιχείρηση του χώρου των αυτοκινήτων της Καστοριάς, o 35χρονος βουλγαρικής υπηκοότητας Daniel Angelov. Η πραγματική του απασχόληση ήταν άλλη και αποκαλύφθηκε λόγω…κορονοϊού. Κατάφερε να ξεγελάσει ακόμη και τον ίδιο τον εργοδότη του που βρίσκονταν μαζί επί πολλές ώρες της ημέρας.

Πριν λίγες ώρες αστυνομικοί στο μπλόκο Κολοκυνθούς στην περιοχή που βρίσκεται σε καραντίνα, σταμάτησαν όχημα με ελληνικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν ο Angelov και μία βουλγάρα καλλονή.

Ο Angelov έδειξε βεβαίωση σύμφωνα με την οποία ισχυρίζονταν ότι είναι υπάλληλος κτηνοτροφικής μονάδας και έπρεπε να μεταβεί στο χώρο εργασίας του. Κάτι όμως του χάλασε τα σχέδια και το καλά κρυμμένο μυστικό του επί σειρά ετών, αποκαλύφθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα σε αυτόν και την συνεπιβάτη του για οικονομικά θέματα (δεν τα βρήκαν) και η κατάσταση πήρε γρήγορα απρόσμενη τροπή όταν η βουλγάρα πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και του φώναζε στα βουλγαρικά: «Θα τα πω όλα, πλήρωσε με!» Αυτό πυροδότησε μια σειρά εξελίξεων από τους καταρχάς άναυδους αστυνομικούς και η έρευνα έδειξε ότι ο Angelov με τη νεαρή βουλγάρα σχεδίαζε να παράσχει…ειδικές υπηρεσίες κατ΄οίκον σε Καστοριανούς μετά από τηλεφωνικές παραγγελιές ενισχύοντας θα σκέφτονταν κανείς το πανελλήνιο σλόγκαν «Μένουμε σπίτι» σε μία εναλλακτική μορφή.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν στους Μανιάκους, άλλα δύο αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες στα οποία επέβαιναν συνολικά άλλες τέσσερις νεαρές βουλγάρες.

Αφού ξετυλίχτηκε το κουβάρι, δύο από τις κοπέλες ομολόγησαν και όλοι τους συνελήφθησαν, τα δε αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με 9 κινητά και 3.460 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Καλό Μήνα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria