«Μαζί σου» - Χορήγηση υλικού στο νοσοκομείο Καστοριάς - OlaDeka

«Μαζί σου» – Χορήγηση υλικού στο νοσοκομείο Καστοριάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ & ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων, παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών « Μαζί σου » ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του πως, έπειτα από έκτακτη συνεδρίασή του με θέμα την ενίσχυση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίστηκε ομόφωνα η αγορά και η χορήγηση υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπως και σε άλλες δομές υγείας και σε υπηρεσίες του νομού. 

Συγκεκριμένα: 

  • Χορηγήθηκαν 5.000 υποσέντονα και 16.400 σύριγγες στο νοσοκομείο Καστοριάς, υλικό που αντιστοιχεί σε 1200 ευρώ. 
  • Αποφασίστηκε, επίσης, η προμήθεια 400 μασκών και 10 προστατευτικών γυαλιών συνολικής αξίας 530 ευρώ τα οποία θα χορηγηθούν σε άλλες υγειονομικές δομές και υπηρεσίες του νομού. 

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η παραπάνω απόφαση του συλλόγου, δεν απορρέει μόνο από τις καταστατικές αρχές ίδρυσης του, αλλά, στοχεύει να αναδείξει τη σημασία της συμπαράταξης των ατόμων, των κοινωνικών συλλογικοτήτων και των κρατικών φορέων για την αντιμετώπιση της απειλής της λοίμωξης SARS-CoV-2 (κορωνοϊού) που έχει αποκτήσει πια παγκόσμια διάσταση. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων η αντιμετώπιση του κορωνοϊού θα είναι μία μακροχρόνια διαδικασία που θα απαιτήσει όχι μόνο την ενημέρωση και τον επαναπρογραμματισμό των προσωπικών συνηθειών του καθενός μας, αλλά, κυρίως, τη θωράκιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του κρατικού συστήματος υγείας. 

Οι αποφάσεις του Συλλόγου μας, ευελπιστούμε ότι συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης.  

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria