Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στην εντατική - OlaDeka

Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στην εντατική

Βρετανία Κορονοϊός: Δραματική εξέλιξη για την υγεία του βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό και χθες Κυριακή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Βρετανία Κορονοϊός:  Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον οδηγήσουν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να τον αναπληρώσει. Ο 55χρονος Τζόνσον διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σεν Τόμας λόγω επίμονων συμπτωμάτων που τον βασάνιζαν.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι ο βρετανός πρωθυπουργός υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο St Thomas στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίπονα συμπτώματα του κορονοϊού που παρουσιάζει για πάνω από δέκα μέρες, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως το ηθικό του είναι υψηλό και συνεχίζει να κρατά τα ηνία της κυβέρνησης.

«Εξακολουθεί να είναι στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, ενημερώνεται τακτικά για τις εξελίξεις και συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης», δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου ο Ράαμπ, που προήδρευσε σήμερα της κυβερνητικής συνεδρίασης για την αντιμετώπιση του Covid-19, αντί για τον Τζόνσον.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria