Καστοριά - Πληθαίνουν οι φήμες για κόντρα Χάτσιου με αυτοδιοικητικούς και πιθανή παραίτηση - OlaDeka

Καστοριά – Πληθαίνουν οι φήμες για κόντρα Χάτσιου με αυτοδιοικητικούς και πιθανή παραίτηση

“Όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση ή όταν δε θα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις”

Είναι κοινό μυστικό πλέον στην Καστοριά η πληροφορία για έντονα φραστικά επεισόδια ανάμεσα στον διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς και τουλάχιστον δύο αυτοδιοικητικούς έναν από την περιφέρεια και έναν δήμαρχο του νομού. Είχε φτάσει μάλιστα σε τέτοιο σημείο η κατάσταση που κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γρηγόρης Χάτσιος εξεδήλωσε πρόθεση παραίτησης. Απ ότι φαίνεται κάποιοι από τους αυτοδιοικητικούς, χάραξαν προσωπική γραμμή μετά από το εμπάργκο πληροφόρησης που έχει επιβληθεί γενικά (και ο διοικητής δεν δύναται να σπάσει), με αποτέλεσμα με την γνωστή δύσκολη κατάσταση η οποία επικρατεί και δοκιμάζει τα νεύρα όλων όσων βρίσκονται στις επάλξεις τόσο καιρό, να…ανάβουν τα αίματα.

Η ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΤΣΙΟΥ

Την Παρασκευή 27/3/2020 έδωσα στην δημοσιότητα (διακινδυνεύοντας να αποπεμφθώ) την παρακάτω ανοικτή επιστολή. Πίσω από τις λέξεις ο νουνεχής αναγνώστης θα αναγνωρίσει γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν.
Μέσα από ελεγχόμενα κανάλια, απομονώνοντας προτάσεις, με την προσφιλή τους μέθοδο της μονταζιέρας, προσπάθησαν με επαρχιώτικους λαϊκισμούς να με εξευτελίσουν και να υποβιβάσουν το έργο του νοσοκομείου Καστοριάς. Δεν απάντησα. Όχι γιατί δεν είχα επιχειρήματα ή προφορική ικανότητα. Αλλά γιατί το χρέος και η συνείδηση μου, μου επιτάσσει να αναλώνω όλες τις δυνάμεις μου στην άμεση αντιμετώπιση του κορονοϊού, που δυστυχής μοίρα επέλεξε να μας χτυπήσει.
Οι άνθρωποι (μέσα και έξω από το νοσοκομείο) που δίνουμε αδιάκοπα τον αγώνα το γνωρίζουν και συμμερίζονται αυτή την άποψη.
Όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση ή δεν βρίσκομαι σε αυτή την θέση ευθύνης θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria