Η Τελιγιορίδου απαντά στον Ζ.Τζηκαλάγια «ζήτησε από εμένα που είμαι κτηνίατρος να πάω να δουλέψω στο νοσοκομείο!» - OlaDeka

Η Τελιγιορίδου απαντά στον Ζ.Τζηκαλάγια «ζήτησε από εμένα που είμαι κτηνίατρος να πάω να δουλέψω στο νοσοκομείο!»

Ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς και πνευμονολόγος κ.Τζηκαλάγιας πριν λίγο σε ραδιοφωνική συνέντευξη έκανε έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς πνευμονολόγους να πάνε να δουλέψουν στο νοσοκομείο. Σε ερώτηση γιατί δεν πάει ο ίδιος είπε πως αυτόν η Καστοριά τον χρειάζεται ως βουλευτή. Επίσης στη συνέντευξη ζήτησε και από εμένα που είμαι κτηνίατρος να πάω να δουλέψω στο νοσοκομείο!!!! 

Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Τι είχε προηγηθεί:

Σάλος από την συνέντευξη Τζηκαλάγια στον Αντ.Παραρά. ΄΄ θα είμαι σκληρός για να μαζευτούν κάποιοι. Καλώ την Τελιγιορίδου αν και κτηνίατρος να έρθει στο νοσοκομείο να δουλέψει-βοηθήσει, θα της βρούμε ρόλο, είναι γιατρός των πτηνών αλλά θα κάτι θα κάνει…..

«κάποιοι δεν είχαν καταλάβει τι σημαίνει Έκτακτη ανάγκη & καραντίνα αν προκαλέσουν θα μιλήσω με ονόματα, όλο αυτό καταντάει τυμβωρυχία έχουμε νεκρούς, δεν δικαιούνται να μιλούν….Τι είπε για την εκκλησία και το αν μπορούμε και πρέπει να ακούμε την Θεία Λειτουργία από μεγάφωνα όλη την επόμενη εβδομάδα»

Ο κ. Τζηκαλάγιας κάνει έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς παθολόγους και πνευμονολόγους από την Καστοριά να έρθουν να βοηθήσουν στο νοσοκομείο, τους καλώ να έρθουν άμεσα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για αυτούς που πήραν άδειες αλλά μπορούν να ελεγχθούν και θα ελεγχθούν γιατί υπάρχει τρόπος ξεκαθάρισε.

Νέες πληροφορίες για την καραντίνα «νομίζω πως την Τρίτη μπορούμε να τελειώνουμε, έχουμε μεγάλη βελτίωση»

Ακούστε το απόσπασμα:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria