ΔΕΥΑΚ: Επαναλειτουργία του κτιρίου της Μεσοποταμίας και άνοιγμα των ταμείων από Δευτέρα - OlaDeka

ΔΕΥΑΚ: Επαναλειτουργία του κτιρίου της Μεσοποταμίας και άνοιγμα των ταμείων από Δευτέρα

Κανονικά λειτουργούν πλέον όλες οι υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς, μετά την άρση του μέτρου της καραντίνας  στην Δ.Ε. Μεσοποταμίας. Μετά από 24 ημέρες, οπότε το κτίριο της Μεσοποταμίας είχε παραχωρηθεί στους υπαλλήλους του  «Βοήθεια στο Σπίτι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ επέστρεψαν στην έδρα τους.

Τονίζουμε δε, πως όλη την προηγούμενη περίοδο, όλες οι εργασίες της επιχείρησης γίνονταν κανονικά είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, είτε χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ (τους χώρους του Βιολογικού Σταθμού και του Κεντρικού Αντλιοστασίου στη Φούρκα), προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Δημότες Καστοριάς, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συγκυρίες προέβησαν σε πληρωμές των λογαριασμών τους μέσω τραπεζών ή των ΕΛΤΑ.

Ενημερώνουμε δε πως από τη Δευτέρα, 27 Απριλίου, οπότε λήγουν και τα υπόλοιπα περιοριστικά μέτρα της Π.Ε. Καστοριάς, θα λειτουργήσουν κανονικά και τα Ταμεία της Επιχείρησής μας τόσο στην Καστοριά όσο και στη Μεσοποταμία, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Οι ώρες λειτουργίας των Ταμείων θα είναι από τις 9:00 έως τις 13:00.

Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες Καστοριάς για την κατανόησή τους και την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα των μέτρων,  με αποτέλεσμα να βγει η Καστοριά νικήτρια από τον άνισο αγώνα με τον κοροναϊό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους εξαιτίας του covid – 19 και ευχόμαστε γρήγορα να επιστρέψουμε όλοι μαζί πλήρως στην κανονικότητα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria