ΑΚΕΛ: «Τα ellinikahoaxes και η facebook εξυπηρέτησαν τον Ναζισμό» - OlaDeka

ΑΚΕΛ: «Τα ellinikahoaxes και η facebook εξυπηρέτησαν τον Ναζισμό»

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

 Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ έχει στοχοποιηθεί πάλι και έχει πέσει θύμα πάλι από το σεσημασμένο ellinikahoaxes.gr, το οποίο συμπεριφέρεται με τρόπο που εξυπηρετεί τον Ναζισμό και τους νοσταλγούς του. 

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που λειτουργεί για λογαριασμό του Facebook στην Ελλάδα για λογοκρισία, έχει μπλοκάρει το λογαριασμό του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, για 24 ώρες, μετά από δημοσίευμά του … στις αρχές του μήνα όπου έγραφε μία φράση του Χίτλερ “τα σύνορα και οι πατρίδες πρέπει να καταργηθούν οριστικά, μόνο έτσι θα υπερισχύσουν οι ισχυροί της γης”, ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης εναντίον των εθνικών κρατών, εναντίον της πατρίδας και των παραδόσεων, έχουν τις ιδέες και αντιλήψεις που είχαν τα ναζιστόμουτρα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Για να το πούμε Απλά, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έγραψε ένα αντιναζιστικό σχόλιο, το οποίο όμως οι άνθρωποι της ιστοσελίδας το χαρακτήρισαν ως ναζιστικό, ότι δηλαδή προωθεί το ναζισμό ότι είναι υπέρ του ναζισμού και προχώρησαν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του ΑΚΚΕΛ, παρεμποδίζοντας έτσι την λειτουργία κόμματος αναγνωρισμένου από τον Άρειο Πάγο. 

Για να μην κοροϊδευόμαστε να πούμε πραγματικά τί έχει γίνει δηλαδή ότι ορισμένοι του κυβερνητικού χώρου από τη Νέα Δημοκρατία και άλλα κόμματα έχουν ενοχληθεί από την ασυμβίβαστη αντιπολίτευση του ΑΚΚΕΛ και την υποστήριξη των εθνικών και κοινωνικών δικαίων του ελληνικού λαού και με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι μας εκδικούνται.

Ένα από τα πολλά θέματα που έρχονται στην επιφάνεια είναι και η στρατιωτική ιδιότητα που φέρονται να έχουν τουλάχιστον ένας ή και δύο από τα μεγάλα κεφάλια της ιστοσελίδας. Ζητούμε άμεσα και δημόσια από τον Υπουργό Άμυνας και από τους Αρχηγούς των Επιτελείων να ενημερώσουν αν έχουν δώσει άδεια σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αυτοί είναι τώρα εν ενεργεία ή ήταν στο παρελθόν (όταν πήραν την άδεια αν την πήραν) ώστε να συμμετάσχουν στην εταιρία που διαχειρίζεται το ellinikahoaxes.gr

Αυτοί οι άνθρωποι φέρεται να έχουν την ιδιότητα και του δημοσιογράφου που είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του στρατιωτικού και δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με παράνομες και αντικοινωνικές δράσεις εντός του στρατεύματος, αν φυσικά ισχύουν αυτά, αν ο υπουργός και οι αρχηγοί τα επιβεβαιώνουν.

Ακολουθεί το email που στείλαμε στους λογοκριτές:

Από: ΑΚΚΕΛ Αγροτικό κτηνοτροφικο κόμμαΕλλάδας <[email protected]>
Date: Πέμ, 30 Απρ 2020, 13:31
Subject: Ακόμη μία φορά φασιστικά έχετε μπλοκάρει προφίλ προέδρου πολιτικού κόμματος. 
To: Ellinika Hoaxes <[email protected]>

Κύριοι σε παλιότερη επικοινωνία μας με είχατε διαβεβαιώσει πώς δεν έχετε σχέση με την λογοκρισία του Facebook.  Τελικά αποδεικνύεται πώς έχετε αναλάβει τον ρόλο σύγχρονου ΕΣΑτζή  (ίσως υπάρχει εμμονή λόγω στολής στα καθεστώτα), που δεν διστάζετε να καταπατήσετε τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας παρεμποδίζοντας την λειτουργία πολιτικού κόμματος και του προέδρου του, αναγνωρισμένου από τον Άρειο Πάγο και την βουλή των Ελλήνων. Για πολλοστή φορά φιμώνετε το προφίλ του προέδρου του ΑΚΚΕΛ κατά την άποψή μας με άνωθεν εντολές. Το τελευταίο “χτυπημα” είναι το σημερινό, που οφείλεται κατ’αρχάς στην έλλειψη παιδείας και γνώσεων αλλά και πολιτικών ιδεοληψιών υπέρ του κυβερνώντος κόμματος. 

Στις 5 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ ο οποίος παραμένει μάχιμος στην πρώτη γραμμή και ως Έφεδρος Υψηλής Ετοιμότητας αλλά και ως εθνοφύλακας και η κατοικία του είναι στον Σάκκο Ορεστιάδας, 500 μέτρα απο τον ποταμό Έβρο και 4 χλμ από τις Καστανιές. Τότε και δίνοντας μάχες ώστε να μην πέσουν τα σύνορα της πατρίδας μας, ήρθε σε ρήξη με εθνομηδενιστές οι οποίοι φωναζαν περί ανοιχτών συνόρων και άσυλο σε όλους τους μετανάστες.  Τότε παραλήρησε τους εθνομηδενιστές με την γνωστή ρήση του Χίτλερ στο βιβλίο ο αγών μου :”Τα σύνορα και οι πατρίδες πρέπει να καταργηθούν οριστικά ,μόνο έτσι θα υπερισχύσουν οι ισχυροί της γης”. Ώστε να τονιστεί πώς αυτά τα οποία ισχυρίζονται είναι τα ίδια με αυτά τα οποία έλεγε ο φασίστας Χίτλερ.  

Εσείς φυσικά ή δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση ή έχετε πρόβλημα αντίληψης ή σας έδωσαν εντολή να μπλοκάρετε τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ.  

Η ιστορία με την ασυδοσία της λογοκρισίας του Facebook από εσάς έχει παρατραβήξει, έχω θέσει θέμα για την αντιδημοκρατική έως φασιστική δράση σας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σε όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας και πλέον με αρκετό υλικό αλλά και πολλούς συμμάχους που διαμαρτύρονται κατά της στρατιωτικής σας ηλεκτρονικής δικτατορίας θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμη νομική οδό. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria