Pornhub Premium: Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την Ελλάδα για να κάτσει ο κόσμος σπίτι του - OlaDeka

Pornhub Premium: Δωρεάν για όλο τον κόσμο και την Ελλάδα για να κάτσει ο κόσμος σπίτι του

Το Pornhub παροτρύνει όλο τον κόσμο θα κάτσει στο σπίτι του και να απολαύσει τις υπηρεσίες του προσφέροντας δωρεάν για όλους την premium συνδρομή μέχρι τις 23 Απριλίου. Το συγκεκριμένο περιεχόμενο απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Μετά την παροχή δωρεάν συνδρομών σε Ιταλία, Ισπανία τη Γαλλία, το Pornhub καθιστά την εγγραφή του δωρεάν για όλους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία δήλωσε ότι επεκτείνει την δωρεάν υποστήριξη Premium Pornhub, η οποία ξεκλειδώνει επιλεγμένο περιεχόμενο σε όλους σε όλο τον κόσμο μέχρι τις 23 Απριλίου.

Η Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι η εταιρεία του θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει διέξοδο για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν το χρόνο τους μέσα στο σπίτι λόγο της πανδημίας του κορονοϊού. “Ελπίζουμε με την επέκταση της προσφοράς μας δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδώσουν την καμπύλη”.

Η εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων Pornhub παρέχει επίσης το 85% των πωλήσεων βίντεο σε καλλιτέχνες που σταμάτησαν να εργάζονται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

https://twitter.com/Pornhub/status/1242264770071465984

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria