Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι άμυνα είναι η προσωπική Ευθύνη, είναι εκούσιος (οπότε θέλει φυλακή) ή ακούσιος (δηλαδή βλάκας για κλωτσιές), δολοφόνος - OlaDeka

Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι άμυνα είναι η προσωπική Ευθύνη, είναι εκούσιος (οπότε θέλει φυλακή) ή ακούσιος (δηλαδή βλάκας για κλωτσιές), δολοφόνος

Τροφή για σκέψη από τον Αλέκο Μάρκελλο. Γιατί οι εκούσιοι βλάκες, για κλωτσιές δολοφόνοι, συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ και στην Καστοριά :

«Και βέβαια δεν είναι καλά τα νέα και στην Ελλάδα.
Πού θα φτάσει;
Δε γνωρίζει κανείς αλλά δεν υπάρχει λόγος να διατηρεί επίσης κανείς αβάσιμες ελπίδες πως για κάποιο «μαγικό» λόγο η Ελλάδα θα «εξαιρεθεί» από την επιθετική, εκθετική έκθεση και εξάπλωση.
Έχει πάρει τα σωστά μέτρα η Ελλάδα (αν και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κλείσει τα σύνορα με την υπόλοιπη Ευρώπη, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν).
Όποιος δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα πως ως κοινωνία έχουμε εξαπολύσει την τελευταία κρίσιμη γραμμή άμυνας πριν τον θάνατο χιλιάδων συμπολιτών μας και αυτή λέγεται Προσωπική Ευθύνη, είναι εκούσιος (οπότε θέλει φυλακή) ή ακούσιος (δηλαδή βλάκας για κλωτσιές), δολοφόνος.
Ναι, τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Και θα είναι συγκλονισμός για όλη την Κοινωνία.
Μόνο μια λύση υπάρχει:
-Αυστηρός εγκλεισμός στο σπίτι, απομόνωση ξεχωριστά μέσα στο σπίτι των πλέον ευάλωτων.
Αφήνουμε στον παππού και τη γιαγιά, τον γέρο πατέρα ή τη μάνα φαί και νερό έξω από την κλειστή πόρτα στο δωμάτιο.
Δε θέλουμε να τους σκοτώσουμε καταλάθος από αγάπη.
Θα κλονίσει τις αντοχές της κοινωνίας ο επόμενος μήνας.
Και η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα για τα Δίκτυα, καθώς σε σχετικό βάθος χρόνου είναι ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
Αν τώρα είναι δύσκολα, τώρα που ο κορονοϊός καλπάζει και στην Ελλάδα, θυμίζω σε καθέναν μας πως σε ένα μήνα θα είναι πολλαπλασίως δυσκολότερα, θέλουμε δε θέλουμε.
Κλειστείτε αυστηρά στο σπίτι.
Αν η εργασία σας δεν έχει άμεσο ρόλο ευθύνης για την κοινωνία, μην πας στη δουλειά, στείλε μέιλ πως δεν αισθάνεσαι καλά.
Μην πας.
Η αυστηρή καραντίνα είναι το μόνο όπλο να μειώσουμε τη ζημιά που έρχεται.
Και θα είναι μεγάλη, μπορεί να πεθάνουμε πολλές χιλιάδες.
Δε θα είναι ίδιος ο κόσμος μας όταν βγούμε από τα σπίτια μας, θα είναι η δυστοπική «επόμενη μέρα».
Δε ξέρουμε πως θα είναι, όπως κι αν είναι, οι επιζήσαντες θα τον θεραπεύσουμε, το έχουμε ξανακάνει, οι πατεράδες μας ζήσανε πόλεμο και εμφύλιο και το 1952 η Ελλάδα ήδη απογειωνόταν!
Να είσαι δυναμικά απαισιόδοξος, όλοι φοβόμαστε το ίδιο και ΟΛΟΙ θα πούμε με την υπεύθυνη στάση μας στο Κορονοϊό «ΑΙ σιχτίρ ρε μαλάκα».
Σε μερικούς μήνες.
Αλλά θυμήσου:
-Είμαστε στην αρχή μια απόλυτα πρωτόγνωρης κατάστασης.
Στην αρχή.
ΟΠΛΙΣΟΥ!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria